Τα ζώδια της Κυριακής 26ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιός, ο έντονος συναισθηματισμός σας και η στροφή προς το οικογενειακό περιβάλλον, αναδεικνύει μία ευαισθησία, που σας διέπει αυτό το διάστημα. Η θαλπωρή και η φροντίδα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι αυτό που έχετε ανάγκη.

Ιχθύες, οι υποθέσεις παρασκηνίου θα φέρουν στο φως, θέματα που μέχρι τώρα παραβλέπατε. Πρόσωπα που έδειχναν μία άλλη εικόνα, ίσως στραφούν εναντίον σας.

Δίδυμοι, θα έχετε την εύνοια ώστε να κάνετε τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα, που θα σας δώσουν την ελευθερία

να πράξετε με τον σωστό τρόπο. Οι κοινωνικές σας επαφές, θα μετατρέψουν την κινητικότητα σας σε δημιουργία και θα επανδρώσουν ,τις σχέσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

ΚΡΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας, είναι αρκετά χαλαρή και μπορείτε καλύτερα να ακούσετε και την άποψη των άλλων γύρω σας. Η τάση για συμφιλίωση, θα βοηθήσει στην επαναφορά της ομαλής λειτουργίας των σχέσεών σας. Μπορεί να βοηθήσουν σε αυτό, πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιτυχία στην προσωπική σας ζωή, θα έρθει μέσα από την αποδοχή των ατόμων που σας αγαπούν. Οι προσπάθειες σας, για να τους πλησιάσετε και να τους ευχαριστήσετε, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να ακούσετε τις προτάσεις που έχουν να σας κάνουν και έπειτα, να αποφασίσετε τι θα ακολουθήσετε μόνοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι κατάλληλη μέρα, για ξεκαθαρίσματα παρεξηγήσεων που έχουν υπάρξει στο παρελθόν με άτομα του συγγενικού και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια, σε θέματα που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο και θα διαπρέψετε στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα, θα προσπαθήσετε να τα ξεκαθαρίσετε ή να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε, ώστε να φτάσουν τα ζητήματα στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η οργάνωση των σκέψεών σας, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να μην κάνετε λάθη.

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωθεί σήμερα και θα μπορέσετε να αποφύγετε τα θέματα που σας δημιουργούν προβλήματα στην επικοινωνία. Επικεντρωθείτε στην διασκέδαση, αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε την καθημερινότητα να απορροφήσει τις σκέψεις σας και να σας κρατήσει μακριά, από δημιουργικές ιδέες. Τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να σας καταβάλουν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και δώστε του ότι του αξίζει.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση που έχετε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, σας ωθεί να δείτε την θετική πλευρά της ζωής. Μπορεί κάποιες φορές, να βρίσκεστε σε έναν διχασμό για τις αποφάσεις που εκκρεμούν, σήμερα όμως, τα πράγματα θα τα δείτε από μία αισιόδοξη ματιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζεστασιά του σπιτιού, θα σας κρατήσει μακριά από δημόσιες σχέσεις και σχέδια που θέλουν την προσοχή σας. Αφήστε την ημέρα να περάσει, χωρίς διαπληκτισμούς και αφεθείτε ελεύθερα στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα σας κάνουν να νιώσετε την θαλπωρή και την φροντίδα που έχετε ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερευαισθησία σας θα ωθήσει τις ενέργειες σας, ώστε να πλησιάσετε τα άτομα που έχουν απομακρυνθεί από την ζωή σας, εξαιτίας κάποιων παρελθοντικών γεγονότων. Θα πρέπει να αποφασίσετε με διαύγεια, για τα επόμενα βήματα που θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γλυκύτητα των τρόπων σας, φέρνει μία ζεστασιά μέσα στην ερωτική σας ζωή και η κατανόηση που υπάρχει από τον σύντροφό σας, καλύπτει τον συναισθηματικό σας παράγοντα. Οι περίπατοι στην φύση ή τα ταξίδια, θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν πιο δραστήριους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας σε θέματα που θα εξελιχθούν σήμερα και νιώσετε ότι χάνετε ο έλεγχος. Απομακρυνθείτε από εντάσεις και καυγάδες, μην δίνετε συνέχεια σε συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά, δεν βοηθάει στον τρόπο που μπορείτε να διαχειρίζεστε κάποιες καταστάσεις, που σας δυσκολεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος, θα περάσει μία τρικυμία και μπορεί να χάσετε την αισιοδοξία σας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, μπορεί να σας καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και ταυτόχρονα, θα σας προστατέψει από επιθέσεις που ίσως δεχτείτε από το γύρω περιβάλλον σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα