Τα ζώδια της Κυριακής 23ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Καρκίνοι, επανεξετάστε τα σχέδια που έχετε στα επαγγελματικά σας και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Ζυγοί, ένα αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, σας διακατέχει έντονα και σας κρατάει σε απόσταση από τη δράση.

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικά θέματα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα προσπαθήσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες. Η κίνηση αυτή, θα σας προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και θα σας κρατήσει σε δράση.

Ζητήματα του παρελθόντος, που σας έφεραν σε προστριβές με κοντινά σας άτομα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τα ξεδιαλύνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργατικότητα σας και η διαφάνεια του χαρακτήρα σας, είναι στοιχεία που ανταποκρίνονται θετικά στο περιβάλλον σας. Ο δρόμος που έχετε χαράξει, είναι αρκετά σταθερός, οι παρορμητικές κινήσεις όμως, μπορούν να εκτροχιάσουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα, εξωτερικεύοντας τον ανήσυχο χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που σας ακολουθούν, μεταδίδουν ένα σοβαρό ύφος στην ρουτίνα σας. Σας κρατάνε όμως επίσης σε μία εγρήγορση, χωρίς να σας επιτρέπουν επιπόλαιες κινήσεις. Βάλτε τα δυνατά σας και αντιμετωπίστε τα, με ηρεμία. Η γενναιόδωρη συμπεριφορά σας, σας δίνει την δυνατότητα να προσελκύσετε τους γύρω σας, διορθώνοντας τις αρνητικές καταστάσεις ταυτόχρονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, θα χαράξει μια νέα πορεία σε οικονομικά θέματα, που εσείς θα μπείτε στην διαδικασία να την ακολουθήσετε. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί τον τελευταίο καιρό, σας έχουν κουράσει σωματικά και ψυχικά. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας, προς άλλη κατεύθυνση που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και το ηθικό. Η διαίσθησή σας, θα βελτιώσει την σχέση με τον σύντροφό σας και θα δώσει ένα διαφορετικό στίγμα.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέψετε να πάρει θέση η αδύνατη πλευρά του χαρακτήρα σας, προκαλώντας σας ανασφάλειες και φοβίες. Η ειλικρινής διάθεση, θα απαιτήσει το θάρρος και την τόλμη που διαθέτετε, βγάζοντάς σας από πλευρικές απώλειες. Παρατηρήστε την απήχηση της συμπεριφοράς σας από τους άλλους και πράξτε ανάλογα. Τα συναισθήματα που τρέφετε προς τον σύντροφό σας, δεν μπορούν να κρυφτούν και η διαχείριση τους θα σας δώσει το ανάλογο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πνευματικότητα, είναι η μόνη δίοδος από την ρουτίνα και από τις καθημερινές σας συνήθειες. Ο δρόμος αυτός, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τους ορίζοντές σας και να αποφύγετε τα κοινότυπα πράγματα. Η επάνδρωση των συναισθημάτων σας, θα σας δώσει κουράγιο για τις μελλοντικές σας κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το άγχος, έχει εισχωρήσει στην ζωή σας και έχει επηρεάσει αρνητικά την σκέψη σας. Γίνετε ρεαλιστές και δείτε την πραγματικότητα από μία διαφορετική οπτική. Έτσι και αλλιώς, η δυνατότητα να μεταφέρεστε από την μία θέση στην άλλη, σας χαρακτηρίζει οξυδερκή άτομα. Η διάθεση να φλερτάρετε με την ζωή, σας δίνει θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή και η φορτισμένη ψυχολογία σας, εμποδίζουν την καθαρότητα σκέψης σας ώστε να πάρετε τις αποφάσεις που εκκρεμούν. Η στροφή προς το σπίτι, σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σας απομακρύνει από ενέργειες ρίσκου. Το φιλικό περιβάλλον ή άτομα που αγαπάτε, θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο χαλαρά, αποβάλλοντας το άγχος της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κινητικότητα που θα παρατηρήσετε σήμερα, δεν θα είναι η ανάλογη ώστε να πάρετε αποφάσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Πάρτε τον κατάλληλο χρόνο, ώστε να σας οδηγήσει στο κατάλληλο κομβικό σημείο, που οι αλλαγές μπροστά σας, θα γίνουν προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας επιτυχία, πηγάζει από την μέθοδο που έχετε ακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα. Το θάρρος και η τόλμη να φτάσετε ψηλά, σας δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε εμβόλιμο με ευκολία. Η θελκτικότητα σας είναι ένα προσόν, που μπορεί να εξομαλύνει κάθε αρνητική διάθεση στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα και να δημιουργήσει εντάσεις με τους γύρω σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να ακολουθείτε παρορμητικές σκέψεις. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή δημιουργικές δραστηριότητες, που θα σας αποβάλλουν την περίσσεια ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν σε συνάρτηση με παρασκήνια, σήμερα θα πάρουν την πρωταρχική θέση στα ενδιαφέροντά σας. Ασχοληθείτε να τις εξακριβώσετε, χωρίς όμως να παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις. Κρατήστε συγκεντρωμένη την σκέψη σας, ώστε να φτάσετε στο σωστό συμπέρασμα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα