Τα ζώδια της Δευτέρας 26ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η σοβαρότητα που απαιτείται σε θέματα που σας απασχολούν, σχετίζεται με την εξέλιξή σας. Η κριτική των γύρων σας, επηρεάζει τις κινήσεις σας. Τοξότες, το σημαντικότερο πράγμα είναι η ενεργητικότητά σας, η οποία σας οδηγεί σε σκληρές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η λήψη αποφάσεων είναι πολύ σημαντική για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι για όσα έχετε να αντιμετωπίσετε. Μην προβείτε σε γρήγορες κινήσεις, αλλά με σταθερό

βηματισμό φτάστε στο συμπέρασμα που θα σας φέρει την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο, θα μπορέσει να σας δώσει τις λύσεις για να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Μία ευχάριστη διάθεση, θα σας ακολουθήσει στην επίλυση αρνητικών θεμάτων, που έχουν εξελιχθεί στην σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε εντάσεις που θα προκύψουν στο συναδελφικό σας περιβάλλον, εφόσον δεν μπορείτε να τις χειριστείτε με πραότητα και σοφία. Η συμπεριφορά σας, μπορεί να οξύνεται από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας, διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποθέσεις που βάδιζαν στο παρελθόν σε κρυφά μονοπάτια, σήμερα θα έρθουν στο φως και θα σας απομυζήσουν μεγάλο μέρος ενέργειας. Η κριτική σας άποψη, παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στις αποφάσεις που είναι να λάβετε, εφόσον θα καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

ΛΕΩΝ

Το φιλικό σας περιβάλλον, θα στηρίξει την ψυχολογική σας κατάσταση και θα δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τον κύκλο σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό, εξάλλου έχετε πολλές δυνατότητες να εσωτερικεύσετε ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική που θα υπάρξει από το γύρω περιβάλλον σας, είναι σημαντική για σας, ώστε να εστιάσετε στις ικανότητες σας και να τις εμφανίσετε δυναμικά. Η συνάντηση με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα σας δείξει μία διαφορετική οπτική να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιθυμίες σας να επικοινωνήσετε με κόσμο και να ακολουθήσετε έναν ιδιαίτερο δρόμο σήμερα, δίνει την ώθηση να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να φτάσετε σε μία θετική έκβαση. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα εξελιχθεί γύρω από τον οικονομικό σας παράγοντα και τα πράγματα θα κυλήσουν σε μία ρουτίνα, εμποδίζοντας τον δυναμικό σας χαρακτήρα να λειτουργήσει ελεύθερα. Μην ανησυχείτε, μια μέρα είναι και θα περάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάγνωση των πραγματικών συναισθημάτων που επικρατούν γύρω σας, βοηθάει στο σωστό χειρισμό απέναντι σε τρίτους. Η δοτική σας πλευρά, είναι βέβαιο ότι θα επαναπροσδιορίσει την θέση σας και θα ανοίξει έναν νέο δρόμο για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καθημερινά ζητήματα, σήμερα, θα πάρουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα σας απομακρύνουν από δραστήριες κινήσεις. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τους φίλους σας και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Εξωτερικεύστε όσα νιώθετε και όλα θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθαρότητα των σκέψεών σας, είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε αποφάσεις σήμερα και να σας αποτρέψει από κάθε τι αρνητικό μπορεί να σας εμποδίσει στο μέλλον. Σήμερα, θα νιώσετε την διάθεση να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα, με το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η στροφή προς τον εαυτό σας, σας δίνει την ικανότητα να σκεφτείτε αναλυτικά, τι είναι αυτό που επιθυμείτε και θα σας κάνει ευτυχισμένους στο μέλλον. Εμβαθύνετε τις σκέψεις προς τον εσωτερικό σας κόσμο, δομώντας τα θέλω σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα