Τα ζώδια της Δευτέρας 25ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιοί, μοιραστείτε θέματα που σας απασχολούν, με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν, να ξεπεράσετε όσα σας διχάζουν. Παρθένοι, μην είστε απόμακροι απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση για συνεργασία με άτομα που εμπιστεύεστε, σήμερα, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε τις προτάσεις που έχετε προγραμματίσει, ελέγχοντας καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε. Συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα οδηγηθούν μέσα από ευχάριστη διάθεση και θα επικοινωνήσετε καλύτερα μαζί τους. Μην επιτρέψετε όμως, σε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν

την άποψή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιόδοξη διάθεση και τα αισθήματά σας, θα χαρακτηρίσουν την πορεία της ημέρας σας. Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με μεγαλύτερη σταθερότητα. Η κριτική σας σκέψη, προωθεί την ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη, που μπορούν να σας δώσουν νέα σας σχέδια. Στο υπόλοιπο της ημέρας, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέλω σας και τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της εργασίας σας, μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα και αυτό εντείνει αρνητικές σκέψεις και το άγχος. Ισορροπήστε, την διάθεσή σας και τοποθετήστε εκ νέου, σχέδια και ενέργειες, που θέλετε να προχωρήσετε. Η πρόθεση, να ευχαριστήσετε τους άλλους και να ασχοληθείτε με δικά τους θέματα, διαχέεται έντονα στην ατμόσφαιρα και βελτιώνει αρκετές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία σήμερα, μπορεί να σας εμποδίζει να αναπτυχθείτε και να παρουσιάσετε σωστά στους άλλους όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε με μία ρομαντική διάθεση, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστα συναισθήματα και θα ανανεώσει την σχέση με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σας σήμερα, μπορεί να σας ωθήσει σε ενέργειες παρορμητικές, ακόμα και επιπόλαιες. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε όσα θέλετε να κάνετε, ενεργήστε με περισσότερη υπομονή, αυτό θα σας επιτρέψει αργότερα να έχετε ομαλή εξέλιξη στα σχέδιά σας. Η συμπεριφορά σας αυτή, εμφανίζεται και στον προσωπικό σας τομέα, απέναντι στα οικεία σας πρόσωπα και μπορεί να φέρει εντάσεις μαζί τους, ισορροπήστε, λοιπόν την διάθεσή σας όσο μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η βοήθεια που μπορείτε σήμερα να δώσετε σε άτομα του περιβάλλοντός σας, θα βοηθήσει τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας στα επαγγελματικά σας. Ο οικονομικός σας τομέας, χρειάζεται έναν επανέλεγχο και ίσως νέες προτάσεις και ιδέες, για την αύξησή του. Περιορίστε όσο μπορείτε τα έξοδα. Στον τομέα των συναισθηματικών σας σήμερα, προσπαθήστε να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και αποφύγετε να αφήσετε την διάθεσή σας, να προκαλέσει αρνητικές συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ

Επιστήσετε την προσοχή σας, στις αντιδράσεις των γύρω σας και πράξτε ανάλογα, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε, βιαστικές ενέργειες και διατηρείστε την ηρεμία σας. Η μέρα, σας ευνοεί να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές διενέξεις με τον σύντροφό σας και να επικρατήσει μία γαλήνη, ανάμεσά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιορίστε, την υπερευαισθησία σας, διότι δίνετε την ευχέρεια στους γύρω σας να σας επηρεάσουν και να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή. Διατηρείστε, κρυφές τις ενέργειές σας και δείξτε τους, την δυναμική που σας διέπει. Βάλτε, σε τάξη τις σκέψεις και τα αισθήματά σας και ακολουθήστε τον δρόμο, προς την ευτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να παραθέσετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας, που θα εξυπηρετήσουν στην άνοδό και εξέλιξή σας, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η συναισθηματική σας αστάθεια, όμως, μπορεί να σας προκαλέσει δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Ισορροπήστε λοιπόν τα συναισθήματά σας, ώστε να αποφύγετε, τυχόν αντιξοότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναντήσεις και ενέργειες με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, θα είναι στηριζόμενες στην μεθοδική σας σκέψη και το αποτέλεσμά τους, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Οι προθέσεις σας, σήμερα, να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές διενέξεις, με άτομα του οικείου περιβάλλοντος, θα σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καινοτόμες ιδέες και η διάθεση για να πρωτοτυπήσετε στον χώρο εργασία σας, δίνει μία ξεχωριστή αλληλουχία σκέψεων και η επιτυχία σας είναι επερχόμενη. Η τάση, να προχωρήσετε θέματα που εκκρεμούν με άτομα του περιβάλλοντός σας, αυξάνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Βρεθείτε, με φιλικά πρόσωπα και εκπέμψτε την θετική σας ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αντιξοότητες της ημέρας, θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Η έμπνευση και η φαντασία είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας, που μπορούν εύκολα να σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε. Εκμεταλλευτείτε, τα θετικά σας χαρίσματα. Το ενδεχόμενο, για μία συνάντηση από το παρελθόν, είναι έντονο και οι μνήμες που θα ξυπνήσουν, θα σχηματίσουν νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα