Τα ζώδια της Δευτέρας 1ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, η ανάγκη να αναλύσετε κάποια θέματα, θέλει μεγάλη προσοχή για να μην προβείτε σε λάθος συμπεράσματα. Ο διαλογισμός, θα βοηθήσει στην εύρεση της δικής σας αλήθειας.

Λέοντες, ο δυναμικός χαρακτήρα σας έρχεται σε αντίθεση με τις δύσκολες περιστάσεις που εμφανίζονται στον εργασιακό σας τομέα.

Ζυγοί, μην αφήνετε τις εντάσεις να κυριαρχήσουν στις σχέσεις σας και μην επηρεάζεστε από λόγια τρίτων, που μπορεί να μην έχουν καλή πρόθεση.

ΚΡΙΟΣ

Η συνεργασία που επιθυμείτε να κάνετε με νέα

πρόσωπα, μπορεί να οδηγηθεί σε θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία σας, θα είναι πιο ευνοϊκή και τα πράγματα θα έρθουν σε ισορροπία. Μην είστε διστακτικοί όμως, όταν χρειαστεί να προβάλετε δυναμικά τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανά κάποιες εμβόλιμες καταστάσεις που σχετίζονται με τα οικεία σας πρόσωπα, θα σας δείξουν μία νέα πτυχή της ζωής. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην προσέγγιση των θεμάτων που θα παρουσιαστούν, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή, δεν βρίσκεται σε ισορροπία και αυτό σας προβληματίζει και σας αγχώνει περισσότερο. Μην απορρίπτετε, καταστάσεις που μπορούν να προβάλλουν την ενεργητικότητα σας, εξαιτίας της ανασφάλειας που σας διέπει. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση σας σπρώχνει στο παρελθόν και θέλετε να αναβιώσετε ευχάριστες καταστάσεις, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην νιώθετε ενοχές, για ζητήματα που δεν ολοκληρώθηκαν, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Η συνάντηση με άτομα που μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας, θα βελτιώσει την διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα συμπαρασταθούν στα προβλήματα σας και οι συμβουλές τους, θα σας ανοίξουν έναν νέο δρόμο, ο οποίος θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τις ικανότητές σας. Μην είστε επιπόλαιοι όμως, σε νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε σήμερα, ιδιαίτερα αν αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν τα κοντινά σας πρόσωπα, θελήσουν να σας πλησιάσουν, δεχτείτε την πρόσκληση τους και προσπαθήσετε να περάσετε ευχάριστα. Μην σταθείτε σε λεπτομέρειες και αναλύσεις, σε ζητήματα που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην επικοινωνία σας. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και μην αφήσετε παρεξηγήσεις, να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα, φτάνοντας τις καταστάσεις σε αδιέξοδο. Η ενασχόλησή σας, με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν, βοηθούν να αποκτήσετε καθαρή και συγκροτημένη σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να αναδείξετε τις πρωτότυπες ιδέες σας και να παρουσιάσετε ένα πλάνο οργανωμένο, θα σας εξελίξει επαγγελματικά. Μπορεί να σας συμβούν αρκετά απρόοπτα, που ίσως σας φέρουν αρνητική ψυχολογία. Εξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν, από μία ευρύτερη ματιά και έπειτα ενεργείστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αρνητική ψυχολογία, γίνεται εμπόδιο στις συναντήσεις και στις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε. Συμβουλευτείτε αρμόδια πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν, μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες θα αποβάλλουν το άγχος που νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προβλήματα και η καθημερινότητα, σας έχουν κουράσει και θα ψάξετε να βρείτε έναν νέο τρόπο, ώστε να βρείτε μια λύση που θα σας ανακουφίσει. Η μεθοδικότητα και πρακτικότητα, θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά και οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, θα γίνουν πιο αρμονικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε ρεαλιστές σήμερα, σε θέματα που έχουν παρουσιαστεί και σας έχουν προβληματίσει. Η συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά, εξαιτίας της υπερευαισθησίας που μπορεί να νιώθετε, αυτό όμως μπορεί να δώσει το περιθώριο στους άλλους να σας επηρεάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καταναλωτική σας διάθεση, ίσως γίνει κάπως ανεξέλεγκτη, εξαιτίας της πρόθεσης να δείξετε την αγάπη και την συμπάθειά σας, σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μπορείτε να βρεθείτε μαζί τους, σε χώρους που σας προσφέρουν θετική ενέργεια και να διασκεδάσετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα