Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο έως 6 Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Στις 30 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού μέσα στον 8ο οίκο, αυτή η πανσέληνος μας παροτρύνει να αναζητήσουμε την πραγματική ασφάλεια για μας αλλά και φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικά θέματα μέσα σε σχέσεις. Είναι μία πανσέληνος που μας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά μας και θα πρέπει να αξιολογήσουμε καλύτερα αρκετές καταστάσεις, έτσι μέσα σε αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα σχέσεων αλλά και τα

οικονομικά σας. Θα πρέπει πλέον να βάλετε μία σειρά και τάξη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά εκκρεμότητες και να χειριστείτε καλύτερα νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε.

Κριός

Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με επαγγελματικά θέματα, καθώς βιασύνη, αυθορμητισμός, έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας και κάποια εναλλασσόμενη διάθεση δεν βοηθούν αυτή την εβδομάδα. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι σχέσεις σας ή ο γάμος σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδο να εμβαθύνετε στην εξέταση των αισθημάτων σας.

Ταύρος

Ένα αίσθημα μοναξιάς και απαισιοδοξίας σας διακατέχει, μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, μπορεί να οφείλονται μόνο και μόνο στην κακή σας ψυχολογική κατάσταση. Δείξτε λίγη υπομονή, αποφύγετε τα δύσκολα. Κάποια προβλήματα επικοινωνίας και η τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας, δεν βοηθούν ούτε για συναντήσεις, ούτε για επικοινωνία. Έτσι και στον τομέα των αισθηματικών, να είστε διαλλακτικοί.

Δίδυμοι

Γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, μπορείτε να χειριστείτε άριστα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αντιμετωπίζοντας τον οποιοδήποτε συνεργάτη ή ανταγωνιστή και μη πτοημένοι από οποιαδήποτε πρόκληση. Η εύθυμη και γενναιόδωρη διάθεση, είναι ο οδηγός σας για να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα βελτιώνοντας τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Προσπαθήστε σήμερα να ξεπεράσετε και να ισορροπήσετε κάποια περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις, που μπορεί να έχουν επίδραση και να δημιουργήσουν ένταση στα επαγγελματικά σας. Τα συναισθήματά σας είναι κάπως παράξενα, καλύτερα να μην επιδιώξετε κάποια συνάντηση ή έξοδο με αγαπημένα σας πρόσωπα αν δεν έχετε την κατάλληλη διάθεση, προσέξτε την επικοινωνία σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα κινηθείτε αρκετά προσεκτικά σε επαγγελματικά σας ζητήματα ιδιαίτερα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, σκεφτείτε ξανά όσα θέλετε να κάνετε. Θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά το χρόνο σας και να μην αμελήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σημαντικό είναι να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες και να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας ανάμεσα σε επαγγελματικά θέματα και στα συναισθηματικά σας.

Παρθένος

Η διάθεσή σας να ακούσετε τους άλλους, να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες, βοηθάει να προωθήσετε επαγγελματικά σας θέματα. Προσέξτε τα οικονομικά σας, χρήματα που περνούν από τα χέρια σας, μπορεί να ξοδεύονται σχεδόν αμέσως. Στα συναισθηματικά σας να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους, αποφύγετε να ασχοληθείτε με μικρολεπτομέρειες και προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι ιδιαίτερα αν πρέπει να κάνετε κάποια συνάντηση ή συζήτηση με κοντινά σας πρόσωπα.

Ζυγός

Κάποια συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια, που θα δώσει ώθηση σε επαγγελματικά θέματα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αυτή την εβδομάδα η ενέργεια και η ψυχική σας ζωτικότητα, λειτουργούν αρμονικά με τα αισθήματά σας και αντανακλούν προς τα έξω την εσωτερική σας αρμονία. Έτσι οι σχέσεις σας το αντίθετο φύλο είναι οι πιο καλές, επιδιώξτε να βρεθείτε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ιδιαίτερα αν κάτι σας είχε ψυχράνει πρωτύτερα.

Σκορπιός

Αν μπορούσατε να καθίσετε στο σπίτι, θα το κάνατε ευχάριστα, μια που εκεί νοιώθετε περισσότερη ασφάλεια. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι στο πιο ευαίσθητό της σημείο και θέλετε να βρίσκεστε σε μέρη όπου θα νοιώθατε απόλυτα ασφαλής. Συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις κλειδιά, όσο καλύτερη είναι η συναισθηματική σας κατάσταση, τόσο πιο εύκολα θα κυλήσει η εβδομάδα. Το σπίτι σας τραβάει και μπορεί να σας δώσει την ασφάλεια που ζητάτε, βάλτε στην πραγματική τους διάσταση προβλήματα που υπάρχουν, ή υποχρεώσεις που έχετε επωμισθεί για να απαλλαγείτε από αυτές.

Τοξότης

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να μαζέψετε στοιχεία, να εξετάσετε λεπτομέρειες, για υποθέσεις όπου εκκρεμεί η λήψη απόφασης. Μην λάβετε όμως ακόμα τέτοιες αποφάσεις, αν δεν είστε έτοιμοι, εξετάστε κάθε λεπτομέρεια. Επιδιώξτε να βρεθείτε σε χώρους που ταιριάζουν στα δικά σας πιστεύω και με τους οποίους μπορείτε να έχετε άριστη επικοινωνία. Ίσως λοιπόν βρεθείτε σε τέτοιους χώρους, όπου θα έχετε την αποδοχή και την υποστήριξή που χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Η καλή ή κακή σας διάθεση, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, μπορεί να είναι κάπως κυκλοθυμική, με εναλλαγές από το καλό στο κακό, αλλά μπορεί να παραμείνει καλή, αν ενισχυθούν τα οικονομικά σας, πράγματα για τα οποία υπάρχουν πιθανότητες, αρκεί να είστε προσεκτικοί. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας διάθεση, έτσι ενώ ξεκινώντας από μια ευχάριστη συνάντηση, ίσως για κάποια αγορά προσωπικών σας πραγμάτων, μπορεί να προκύψει κάτι που να σας χαλάσει τη διάθεση. Κινηθείτε πιο ήρεμα.

Υδροχόος

Η αισιοδοξία, οι φιλοσοφημένες σκέψεις, μια δύναμη που νοιώθετε, όλα ευνοούν τον τομέα των επαγγελματικών, όχι άμεσα μεν, αλλά με τέτοια διάθεση, τίποτε δεν πάει στραβά. Μπορείτε να επανεξετάσετε πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα, είναι κατάλληλη περίοδος για να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά πρέπει να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας και την επικοινωνία σας.

Ιχθύες

Η διάθεση σας αλλά και κάποια γεγονότα που από μόνα τους είναι ή δείχνουν αρνητικά, δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε θετικά. Συγκρατείστε όσο μπορείτε τη φαντασία σας, σκεφτείτε απλά, λογικά, προσγειωμένα, μην αφήσετε τρίτους να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτα πρόσωπα για θέματα που σας απασχολούν, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα