Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Tα τελευταία λεπτά πριν ο 50χρονος γυναικοκτόνος τη σκοτώσει (βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό οπτικό ντοκουμέντο έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας όπου δείχνει τον δράστη και την 40χρονη λίγα λεπτά πριν συμβεί η γυναικοκτονία στο Μενίδι.

Στα βίντεο που δημοσιεύει το OPEN, φαίνονται τα τελευταία λεπτά πριν ο 50χρονος γυναικοκτόνος τη σκοτώσει με παραπάνω από 10 μαχαιριές.

Διακρίνεται ατάραχος να πετάει τα σκουπίδια του στον κάδο με κρυμμένο το μαχαίρι στην ζακέτα του.

Σε άλλο οπτικό διακρίνεται να περπατά στον δρόμο από τον οποίο ξέρει ότι η γυναίκα θα ακολουθήσει ώστε να πάει στη δουλειά της. Την

πλησιάζει κι έπειτα από λίγο τη μαχαιρώνει με παραπάνω από 15 μαχαιριές.

Ο ανατριχιαστικός διάλογος του δράστη με την 40χρονη

Σύμφωνα με το OPEN, ο 50χρονος στην κατάθεσή του στις Αρχές, για την άγρια δολοφονία αναφέρει: «Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι” και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε, έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Παράλληλα, ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι ενώ αρχικά είχε μαζί του το κινητό του, μετά το άγριο έγκλημα το πέταξε, προκειμένου να μην τον εντοπίσουν.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Σε κατάσταση σοκ το παιδί που είδε νεκρή τη μητέρα του στο δρόμο”

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου ανέφερε στο MEGA, «Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στην γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των παιδιών διότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά. Θα πάρει πολύ καιρό με ειδικούς επιστήμονες και με την υποστήριξη και προστασία του οικείου περιβάλλοντος προκειμένου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σβήσουν από το οπτικό πεδίο τους αλλά και από την ψυχή τους, τις σκηνές βίας», δήλωσε αρχικά.

Για την κηδεμονία του ανήλικου αγοριού, είπε πως «θεωρώ θα την αναλάβει κάποιος θείος».

Για το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της, επισήμανε: «Κλήθηκε να αναγνωρίσει κιόλας μέσα από το διαδίκτυο και από την συγκεκριμένη φωτογραφία που κειτόταν η μητέρα, ότι ήταν η μητέρα της. Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, και μάλιστα καταμεσής του δρόμου, και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Θυμώνω όταν αναφέρομαι σε αυτές τις καθυστερήσεις, στο να έρθει να γίνει μια ιατροδικαστική αυτοψία».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, το θύμα έφερε περίπου 15 μαχαιριές σε όλο το σώμα (κοιλιά, στήθος, λαιμό, χέρια και πόδια) από κουζινομάχαιρο, που είχε πάρει από το σπίτι του ο 50χρονος.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στην αρμόδια ανακρίτρια με σκοπό να απολογηθεί.

Ο 50χρονος δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα