Έριξε μπουνιά σε κροκόδειλο και τη βραβεύει ο Βασιλιάς: Η απίστευτη ιστορία της Georgia Laurie

Γυναίκα που έριξε μπουνιά σε κροκόδειλο για να σώσει την αδερφή της και θα λάβει βραβείο ανδρείας γι′ αυτό, συμπεριλήφθηκε στην λίστα του βασιλιά με τους πιο αξιόλογους πολίτες,

Η Georgia Laurie χτύπησε στο ερπετό όταν αυτό επιτέθηκε στη δίδυμη αδελφή της, τη Melissa ενώ κολυμπούσαν σε μια λιμνοθάλασσα κοντά στο Puerto Escondido του Μεξικού, τον Ιούνιο του 2021.

Και οι δύο αδερφές τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά επέζησαν, αναφέρει ο Guardian.

Η Georgia, 31 ετών, από το Sandhurst στο Berkshire, θα λάβει το βασιλικό μετάλλιο ανδρείας, το οποίο αναγνωρίζει υποδειγματικές πράξεις γενναιότητας.

«Ήταν καλό όχι μόνο για μένα αλλά για όλη την οικογένεια. Νιώθω ότι πρέπει να το μοιραστώ με την αδερφή μου γιατί ας το παραδεχτούμε δεν νομίζω ότι θα είχα προταθεί για αυτό αν δεν κατάφερνε να επιζήσει», είπε.

«Αυτό που έκανε αυτή την ιστορία τόσο απίστευτη είναι η ακλόνητη γενναιότητα της Melissa. Δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ χωρίς αυτήν. Μου έδωσε πραγματικά τη δύναμη να συνεχίσω να παλεύω».

Η φετινή λίστα πολιτών που θα λάβει το  βασιλικό μετάλλιο ανδρείας,  περιλαμβάνει εννέα άτομα και είναι η πρώτη που εγκρίνεται από τον βασιλιά.

Related...O τελευταίος (γνωστός) κροκόδειλος της Ευρώπης: Πού έζησε και πότεΒίντεο: Τεράστιος κροκόδειλος κατασπαράζει μωρό ιπποπόταμο με τον ομφάλιο λώροΑυστραλία: Κροκόδειλος άρπαξε δύτη από το κεφάλι - Πώς γλίτωσε από τα σαγόνια του
Keywords
Τυχαία Θέματα