Στέφανος Μιχαήλ: Ποιος είναι ο ηθοποιός που θαυμάζει και εμπνέεται από την τεχνική του

00:06 28/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι γοητευτικός, με βλέμμα διαπεραστικό και εμφάνιση που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Η υποκριτική προέκυψε καρμικά στη ζωή του πριν από 13 χρόνια, και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο ο Στέφανος δεν είναι απλός ένα όμορφος άντρας που έχει κερδίσει την προσοχή μέσω της τηλεόρασης. Αντιμετωπίζει τον χώρο με ταπεινότητα, ήθος και σοβαρότητα. Αγαπά την υποκριτική, αλλά δεν επαναπαύεται σε αυτήν, προνοεί για το επαγγελματικό του μέλλον

και αποδεικνύει ότι είναι ο man next door που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας.

Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να του προτείνουμε να γίνει ο Man of Style στο τεύχος του InStyle που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα μαζί με τη Realnews.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη InStyle Greece (@instylegreece)

Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε στην chief editor του InStyle Greece, Ειρήνη Ζουρνατζή και ανάμεσα στα όσα συζήτησαν απάντησε στην ερώτηση ποιος είναι ο ηθοποιός Έλληνας ή ξένος που τον εμπνέει…

Αυτός λοιπόν είναι ο Denzel Washington, που τον θεωρεί κορυφαίο. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Τον θεωρώ κορυφαίο ηθοποιό αλλά και άνθρωπο. Έχω παρακολουθήσει την καριέρα του αλλά και το πώς βλέπει ευρύτερα τη ζωή και απλώς τον θεωρώ πρότυπο. Δεν χορταίνω να μαθαίνω για κάθε του βήμα.”

Για τους ηθοποιούς εντός συνόρων δεν έδωσε όνομα, ανέφερε όμως πως είναι πολλοί που εκτιμά, θαυμάζει και διδάσκεται από αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα