Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Ποια σπουδαία ηθοποιός είναι θεία του – «Είναι αδελφή του πατέρα μου»

09:59 13/3/2024 - Πηγή: InStyle

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/3 ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στο “The Borgias” με τον Τζέρεμι Άιρονς ενώ όπως σημείωσε έτρωγε “βρώμικο” μαζί τον Άραγκορν από τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”.

Αυτό που αρκετοί δεν γνώριζαν επίσης ήταν πως ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος είναι ανιψιός

της σπουδαίας ηθοποιού Μαρίας Αλιφέρη. «Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω τρία αδέρφια. Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου. Είναι αδελφή του πατέρα μου. Έκανα προετοιμασία μαζί της για να δώσω εξετάσεις και συμβουλές μου έδινε. Ακόμα συζητάμε πράγματα της δουλειάς, τώρα μπορεί να με πάρει κι εκείνη τηλέφωνο να με ρωτήσει κάτι. Είμαστε πολύ κοντά».

“Όταν είπα στον Jeremy Irons ότι έχω παίξει στην Επίδαυρο μου λέει “και τι κάνεις εδώ;” Η παραγωγή του ήταν εξωπραγματική για εμένα, από το πεντάστερο ξενοδοχείο που έμενες με τα σπα, μέχρι ιππασία που έκανες το πρωί, ξιφασκία το απόγευμα…. Το πώς προστατεύουν τον ηθοποιό για να βγει να κάνει τη δουλειά όταν έρθει η ώρα είναι φοβερό” ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα