Πρίγκιπας Frederik της Δανίας: Η βασιλική οικογένεια έσπασε τη σιωπή της μετά το ερωτικό σκάνδαλο

Ένα ερωτικό σκάνδαλο είναι σε εξέλιξη εδώ και μέρες στη βασιλική οικογένεια της Δανίας. Φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Frederik, διάδοχο του θρόνου, να έχει ερωμένη.

Οι φωτογραφίες με την “ερωμένη”

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, το ισπανικό περιοδικό Lecturas δημοσίευσε ένα άρθρο με μια φωτογραφία του πρίγκιπα σε ιδιωτική επίσκεψη στη Μαδρίτη.

Στο πλευρό του, η Genoveva Casanova, πρώην σύντροφο του Cayetano Martínez de Irujo, του σημερινού κόμη του Salvatierra.

A royal scandal may be brewing in Denmark — a Spanish publication says that it has photos of Crown Prince Frederik staying overnight at the home of a glamorous Spanish divorcee

And this comes while the Spanish king and queen are on a state visit to Denmark

https://t.co/oGSthJ4Dm6 pic.twitter.com/75vSUujcxB

— Patricia Treble (@PatriciaTreble) November 7, 2023

Και μπορεί η σύζυγός του, πριγκίπισσα Mary, να επέλεξε τη σιωπή, η φερόμενη ερωμένη απάντησε μέσω του δικηγόρου της. Μιλώντας στο ¡Hola! είπε ότι διαψεύδει “κατηγορηματικά” την ερωτική σχέση που αποκάλυψε το Lecturas. Όπως επεσήμανε: “Οποιαδήποτε δήλωση αυτού του τύπου δεν είναι μόνο εντελώς ψευδής, αλλά επιπλέον διαστρεβλώνει τα γεγονότα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Casanova (@genoveva_casanova_official)

Η απάντηση της βασιλικής οικογένειας της Δανίας

Δέκα ημέρες, περίπου, μετά, η βασιλική οικογένεια έσπασε τη σιωπή της σχετικά με την “παράνομη” σχέση του πρίγκιπα Frederik. Έξαλλοι είναι, άλλωστε, οι θαυμαστές της συζύγου του, πριγκίπισσας Mary, με καταγωγή από τν Αυστραλία.

Μια εβδομάδα αφού το ισπανικό περιοδικό Lecturas δημοσίευσε τις εκρηκτικές φωτογραφίες του Frederik σε νυχτερινή έξοδο στη Μαδρίτη με τη Μεξικανή κοσμική Genoveva Casanova, η βασιλική οικογένεια δήλωσε στο δανέζικο B.T ότι “δεν σχολιάζει φήμες ή υπονοούμενα”.

Τόσο ο Frederik, ο οποίος είναι τέταρτος ξάδελφος του βασιλιά Κάρολου, όσο και η σύζυγός του Mary δεν έχουν ακόμη σχολιάσει προσωπικά την υποτιθέμενη σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα