Ποια star στα Emmys έμοιαζε με supermodel των 90s; – Ίσως η ομορφότερη από όλες

11:08 18/1/2024 - Πηγή: InStyle

Όταν σκεφτόμαστε τα supermodels της δεκαετίας του ’90, μας έρχονται στο μυαλό τα μαλλιά με mega-όγκο, τα σμιλεμένα ζυγωματικά και οι ματ σκιές. Οι Cindy Crawford, Linda Evangelista, Νaomi Campbell και Christy Turlington, μεταξύ άλλων, διαμόρφωσαν τα αισθητικά πρότυπα της εποχής, αναδεικνύοντας την έντονη θηλυκότητα και το σεξ απίλ. Η Camila Morrone που παίζει στη σειρά “Daisy Jones & the Six”, έκανε μια τέτοια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί θυμίζοντάς μας την αίγλη

των αξέχαστων supermodels των 90s, στα Βραβεία Emmy τον Ιανουάριο του 2024 .

Το χτένισμα

Ο διάσημος κομμωτής των celebrities, Bryce Scarlett (που έχει ως πελάτες επίσης τις Margot Robbie και Kirsten Dunst), άπλωσε στα μαλλιά και τις ρίζες της Morrone αφρό και σπρέι για όγκο, δημιουργώντας ένα πλούσιο, ανάλαφρο look που αποπνέει ιταλική φινέτσα.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

Το μακιγιάζ

Το makeup είναι της Mary Phillips, και έγινε με προϊόντα από τη Nars (στα Sephora). Ξεκίνησε με τον ορό λάμψης Light Reflecting Firming Serum και την ενυδατική Light Reflecting Moisturizer. Στη συνέχεια, η Phillips χρησιμοποίησε την Bronzing Cream, το Radiant Creamy Concealer και το Light Reflecting Foundation. Για τα ελαφρώς ροζ μάγουλα της Morrone, η Phillips επέλεξε ένα υγρό ρουζ σε φυσική γήινη απόχρωση και ένα μπρόνζερ. Τέλος, ‘σφράγισε’ το αποτέλεσμα με μία διάφανη πούδρα λάμψης.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

Η επιρροή των ’90s φάνηκε επίσης και στο ματ καφέ μακιγιάζ των ματιών της Morrone. Μία παλέτα με καφέ σκιές, ένα μαλακό μαύρο μολύβι με έντονες χρωστικές και μία μαύρη μάσκαρα ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Παρόλο που τα λεπτά φρύδια ήταν μόδα στα ’90s, η Phillips διατήρησε τα φρύδια της Morrone πυκνά, ‘γεμίζοντάς’ τα ελαφρώς με ένα μολύβι.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

Η Phillips ολοκλήρωσε το look της Morrone με τo lip liner Precision Lip Liner (σε απόχρωση Morocco). Έπειτα άπλωσε το κραγιόν Afterglow Sensual Shine (απόχρωση Voyeur). Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το λαμπερό supermodel look της Morrone συμπληρώθηκε τέλεια από το στενό κόκκινο φόρεμα Versace.

Keywords
Τυχαία Θέματα