Ποια διάσημη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

15:15 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα διάσημη ηθοποιός, γνωστή σε όλους από τους ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα έχει αλλάξει με τα χρόνια καθώς τα χαρακτηριστικά της μένουν ακριβώς ίδια.

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Ο λόγος για την Βασιλική Ανδρίτσου. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία είχε αναρτήσει η ίδια στον λογαριασμό της στο facebook σημειώνοντας πως τότε ήταν μαθήτρια στην Δ’ Δημοτικού. «Εδώ τετάρτη δημοτικού!! Μα δεν είμαι ίδια!;» είχε γράψει

χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Andritsou Official (@vasiliki_andritsou)

Λίγοι γνωρίζουν πως η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν φοιτήτρια στη Θεολογική Σχολή την οποία εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός.

Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα καθώς όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε κάποιες από τις οποίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία και συνεχίζονται να προβάλλονται σε επαναλήψεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Andritsou Official (@vasiliki_andritsou)

Πολλοί την θυμούνται ως “Μάρω Ανδρέου” στη σειρά “Το Κόκκινο Δωμάτιο” ενώ άλλοι από τις “Σαββατογεννημένες” και “Η πολυκατοικία”.

Στην μεγάλη οθόνη το κοινό την έχει απολαύσει στις ταινίες: «Ο ακάλυπτος» και «Για πάντα». Σημαντική είναι η παρουσία της Βασιλικής Ανδρίτσου και στο θέατρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα