Πετσέτα μπάνιου ή φούστα; Ο οίκος Balenciaga παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία και όλοι αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για φάρσα

Η μόδα πάντα εκπλήσσει το κοινό με νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Πολλές φορές μας προκύπτει ένα “τι άλλο θα φορέσουμε πια;”. Και κάπου εκεί, μπαίνει και ο οίκος Balenciaga, ο οποίος ανακοινώνει ίσως το πιο αμφιλεγόμενο μέχρι τώρα trend. Είναι και η δικιά σας στιγμή να αλλάξετε τις φούστες σας με… πετσέτες μπάνιου;

Νέο trend στην πόλη

Το νέο trend από τον οίκο Balenciaga ανατρέπει τα δεδομένα της μόδας. Μιλάμε για μια

φούστα-πετσέτα από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, κατασκευασμένη από τριαντάφυλλο βαμβάκι, σε χρώμα μπεζ. Η φούστα είναι unisex, διαθέτει ζώνη, κουμπιά και κεντημένο λογότυπο. Και όλα αυτά στην τιμή των 925 δολαρίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada (@diet_prada)

Ο κόσμος της μόδας (μαζί κι εμείς!) αντιδρά

Η ανακοίνωση αυτού του πρωτοποριακού trend προκαλεί αντιδράσεις στον κόσμο της μόδας. Ποιος θα διέθετε τόσα χρήματα για να αποκτήσει μια κοινή πετσέτα μπάνιου, όταν την ίδια ακριβώς μπορεί να τη βρει στην τιμή των 10 δολαρίων; Βέβαια, ο σχεδιαστής, Demna Gvasalia, ως πρωτοπόρος στον χώρο, έχει συχνά την τάση να αναστατώνει τους πιστούς της μόδας, όπως συνέβη και με την “πλαστική τσάντα Frakta” της Ikea στο παρελθόν. Και αν το δούμε λίγο καλύτερα, η κίνηση αυτή ίσως να μην αποσκοπεί καν στις πωλήσεις. Πιθανότατα μιλάμε για ένα εργαλείο marketing που θα αυξήσει τη δημοφιλία του brand. Αν λοιπόν, κάτι τέτοιο ισχύει, τότε έχουμε να πούμε πως η αποστολή εξετελέσθη. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε την Kim Kardashian να δοκιμάζει τη συγκεκριμένη φούστα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supreme Leaks News | SLN (@supreme_leaks_news)

Balenciaga: Πίσω από τις πρωτοποριακές ιδέες

Ο οίκος Balenciaga, υπό τον δημιουργικό διευθυντή, Demna Gvasalia, είναι γνωστό πως προκαλεί συνεχώς συζητήσεις. Η προσφορά μιας πετσέτας μπάνιου σε τιμή που ξεφευγει από τα όρια ξεσηκώνει αντιδράσεις ακόμα και από αυτούς που πάντα τον υποστηρίζουν. Γιατί είναι κάτι άλλο να προσφέρεις κάτι «άσχημο» αλλά δημιουργικό και άλλο να ζητάς από τους ακόλουθούς σου να διαθέσουν τόσα χρήματα για κάτι που ο καθένας μπορεί να βρει στο μπάνιο του σπιτιού του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Το μέλλον θα δείξει την επιτυχία του trend, αν κι εμείς το προβλέπουμε… δυσοίωνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα