Πέθανε ο ηθοποιός Andre Braugher – Γνωστός από το Brooklyn Nine-Nine

Πέθανε ο ηθοποιός Andre Braugher, που όλοι θυμούνται ως Captain Raymond Holt στην επιτυχημένη κωμωδία Brooklyn Nine-Nine και ως ντέτεκτιβ Frank Pembleton στο Homicide: Life on the Street

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 12/12 σε ηλικία 61 ετών μετά από σύντομη ασθένεια, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του.

Με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή του, ο Andre Braugher έγινε γνωστός στο δράμα του NBC Homicide:

Life on the Street, το οποίο προβλήθηκε από το 1992 έως το 1998. Κέρδισε ένα Emmy για την ερμηνεία του επίμονου, αλαζονικού ντετέκτιβ Frank Pembleton το 1998.

Ωστόσο η ερμηνεία του ως Captain Raymond Holt στην επιτυχημένη κωμωδία Brooklyn Nine-Nine δίπλα στον Andy Samberg ήταν εκείνη που τον έκανε πιο διάσημο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooklyn Nine-Nine (@brooklyn99)

Κέρδισε δύο Critics Choice Awards για τον καλύτερο δεύτερο ανδρικό ρόλο σε κωμική σειρά και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy για την ερμηνεία του.

Γεννημένος το 1962 στο Σικάγο, ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στο Juilliard.

Ο πρώτος του ρόλος στον κινηματογράφο ήρθε στο Glory του 1989 όταν έπαιξε έναν στρατιώτη της Βόρειων σε ένα από τα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου. Η ταινία κέρδισε τρία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του β’ ανδρικού ρόλου για τον συμπρωταγωνιστή του Braugher, Denzel Washington.

Keywords
Τυχαία Θέματα