Ο make up artist της Meghan Markle μοιράζεται το πιο έξυπνο trick για τέλεια φρύδια

Είναι brand ambassador του γαλλικού οίκου μόδας Dior, συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz όπως η Nina Dobrev, η Jessica Alba και η Jessica Biel, ενώ είναι προσωπικός φίλος και αποκλειστικός make up artist της Meghan Markle.

Ο

Daniel Martin είναι ένας από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους make up artists, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τον έχει επιλέξει ακόμα και η δούκισσα του Sussex.

View this post on Instagram

Hey Friends! I’m breaking down my office beauty tips with @sharoncarpenter @peopletv new show #TheRoyalReport Streaming on @peopletv @people Twitter at 5pm Eastern Today!

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on Oct 17, 2019 at 9:04am PDT

Ο make up artist μάλιστα συχνά μοιράζεται μερικά από τα δικά του beauty μυστικά με σκοπό να βοηθήσεις τις γυναίκες να βελτιώσουν τον τρόπο που βάφονται. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πώς να δημιουργήσουμε τα τέλεια φρύδια. Σύμφωνα με τον Daniel Martin λοιπόν, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα φρύδια μας σαν αδέρφια και όχι σας δίδυμα. Αυτό σημαίνει πως ο στόχος μας δεν θα πρέπει να βάψουμε και να περιποιηθούμε τα φρύδια μας με σκοπό να είναι ολόιδια. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό του σχήμα και απλώς να προσπαθήσουμε να είναι όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται.

View this post on Instagram

My dearest Meghan, Thank you from the bottom of my heart for allowing me to be a part of such a memorable day, not only in your life, but in history. It was just like old times playing dress up and I’m looking forward to our next play dates together. Cheers to love my friend!!!

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on May 22, 2018 at 3:47pm PDT

Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα μολύβι ή μία mascara φρυδιών για να δημιουργήσετε το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπο σας, να γεμίσετε τα κενά που μπορεί να υπάρχουν χωρίς όμως να προσπαθείτε να δημιουργήσετε δύο ολόιδια φρύδια. Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα τα καταφέρετε και το αποτέλεσμα θα είναι κάπως περίεργο.

Για να γίνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο σταθερό, ο Daniel Martin μας προτείνει να τοποθετήσουμε σε ένα βουρτσάκι hairspray για σταθερότητα και να χτενίσετε τα φρύδια σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα