Uma Thurman: Οικογενειακή υπόθεση η κινηματογραφική της επιστροφή – Συμπρωταγωνιστεί με την κόρη της Maya Hawke

09:42 4/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Uma Thurman μοιράζεται τη μεγάλη οθόνη με την κόρη της, Maya Hawke αφού μαμά και κόρη συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της σταρ “The Kill Room.”

Την Πέμπτη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία, όπου εκτός από τη σύμπραξη μαμάς και κόρης βλέπουμε και την επανένωση της Thurman και του

Samuel L. Jackson, σχεδόν 30 χρόνια μετά το Pulp Fiction του 1994.

Σε σκηνοθεσία της Nicol Paone και σενάριο του Jonathan Jacobson, στη σκοτεινή κωμωδία πρωταγωνιστούν επίσης οι Joe Manganiello, Larry Pine, Debi Mazar και η Liv Morgan του WWE.

Η είδηση για το casting του “The Kill Room” ήρθε λίγο μετά την εμφάνιση των Jackson και Thurman στη σκηνή μαζί με τον συμπρωταγωνιστή τους στο Pulp Fiction, John Travolta, κατά την παρουσίαση του βραβείου καλύτερου ηθοποιού στα 94α Όσκαρ πέρυσι.

Uma Thurman: Περήφανη μητέρα – Η σπάνια εμφάνιση και με τα τρία της παιδιά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uma Thurman (@umathurman)

Το The Kill Room είναι επίσης η πρώτη εμφάνιση στην οθόνη μεταξύ της 53χρονης Thurman, η οποία είναι επίσης συμπαραγωγός, και της κόρης της, της 25χρονης Hawke, πρωταγωνίστριας του Stranger Things, της οποίας ο πατέρας είναι ο Ethan Hawke. Ο Ethan σκηνοθέτησε τη Maya στην επερχόμενη ταινία Wildcat.

Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η σκηνοθέτις Paone δήλωσε ότι η δημιουργία του The Kill Room με τη Thurman και τον Jackson ξεπέρασε και τα πιο τρελά της όνειρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα