Swatch: Το τέλειο ρολόι με έμπνευση ένα λαχταριστό ντόνατ!

23:15 5/11/2023 - Πηγή: InStyle

Αναζητάτε μια νόστιμη λιχουδιά; Αρκετές φορές ένα ντόνατ είναι αρκετό! Με αυτή τη σκέψη η Swatch πήρε την απόφαση να γιορτάσει τους “The Simpsons” με ένα special ρολόι. Ένα ρολόι που είναι σίγουρο ότι θα γλυκάνει τους φαν της Swatch και των The Simpsons. Με έμπνευση το ντόνατ και αφιερωμένο στους The Simpsons.

Το Seconds of Sweetness είναι σίγουρο

ότι θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Θα χαμογελάτε, καθώς είναι ένας παιχνiδιάρικος και σχεδόν φαγώσιμος φόρος τιμής στο διάσημο, ροζέ γλασαρισμένο ντόνατ που έχει γίνει συνώνυμο με τον Homer Simpson.

Το ρολόι περιλαμβάνει ένα καντράν στο σχήμα του ντόνατ διακοσμημένο με τρούφα και φέρει δαγκωνιά κωμικών διαστάσεων.

Το σχέδιο περιλαμβάνει ζωηρόχρωμο ροζ γλάσο και πολύχρωμη τρούφα που ξεχύνεται σε όλο το έντονα κίτρινο λουράκι. Στο θηλάκι του ρολογιού υπάρχει το λογότυπο Simpson. Η ίδια η συσκευασία είναι ένας παιχνιδιάρικος υπαινιγμός στο ανατρεπτικό χιούμορ και την απολαυστική σπιρτάδα του σόου.

Το ρολόι διατίθεται και με λειτουργία SwatchPAY! σε επιλεγμένες χώρες, για να πληρώνετε τα ντόνατ σας με μια απλή κίνηση του καρπού!

Τα Seconds of Sweetness και Seconds of Sweetness Pay! είναι τα τέλεια αξεσουάρ για τους φαν του σόου και τους λάτρεις των γλυκών πραγμάτων. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Swatch και στο swatch.com από τις 2 Νοεμβρίου, μετά την έναρξη της 35ης σεζόν-ρεκόρ του σόου.

Οι φαν της Swatch και της σειράς κινουμένων σχεδίων, να περιμένουν και άλλες εκπλήξεις. Το Seconds of Sweetness είναι απλώς το ορεκτικό!

Οι The Simpsons και η Swatch έχουν κι άλλα λαχταριστά σχέδια που σύντομα θα κάνουν όλη την οικογένεια να ζητά περισσότερα! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swatch (@swatch)

Keywords
Τυχαία Θέματα