Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 ετών – Δεν με πήρε μετά τη Eurovision για να με συγχαρεί»

19:11 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Silia Kapsis ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Τρίτη. Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision μίλησε για την εμπειρία της από τον μουσικό διαγωνισμό παρέα με τη μητέρα της, αλλά και για τον πατέρα της, ο οποίος απουσιάζει από τη ζωή της.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που

ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά. Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες», είπε αρχικά η Silia Kapsis και πρόσθεσε:

«Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: “Πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις”. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για τον πατέρα της με την 17χρονη τραγουδίστρια να αποκαλύπτει: «Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 ετών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision για να με συγχαρεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα