Parisian Bijoux: Τι περιλαμβάνει το καθημερινό μακιγιάζ μιας αυθεντικής Γαλλίδας;

15:38 21/2/2024 - Πηγή: InStyle
Τι αποφεύγουν και τι λατρεύουν οι Γαλλίδες στο καθημερινό τους μακιγιάζ;

Στον κόσμο της ομορφιάς, η γαλλική φιλοσοφία του μακιγιάζ έχει κεντρική θέση. Με μια αισθητική που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και αποφεύγει την υπερβολή, οι Γαλλίδες έχουν μια φίνα προσέγγιση στο μακιγιάζ που αποπνέει φρεσκάδα, εκλεπτυσμένη γοητεία και αυθεντικότητα. Από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την επιδερμίδα μέχρι τις επιλογές τους σε χρώματα και προϊόντα, το στιλ τους εκπέμπει μια ευέλικτη και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Τι περιλαμβάνει ένα καθημερινό γαλλικό μακιγιάζ;

Οι Γαλλίδες συνήθως προτιμούν ένα ελαφρύ

μακιγιάζ που αναδεικνύει τα φυσικά τους χαρακτηριστικά. Θα το χαρακτηρίζαμε διακριτικό, με έμφαση στην υγεία της επιδερμίδας και στις φυσικές αποχρώσεις. Στο νεσεσέρ τους θα βρείτε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)

Ενυδατική βάση ή BB κρέμα για να δώσει φως και ενυδάτωση στο δέρμα.Ελαφριά κάλυψη με foundation ή concealer μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές.Ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις για να δώσει φρεσκάδα στα μάγουλα.Ελαφριές αποχρώσεις στα μάτια, όπως ανοιχτόχρωμα μπεζ, ροζ ή καφέ που δίνουν φωτεινότητα χωρίς να είναι υπερβολικά εντυπωσιακές. Διαφορετικά αποφύγετε εντελώς τη σκιά στα μάτια.Μάσκαρα για να τονίσει το βλέμμα.Μια απαλή απόχρωση κραγιόν ή lip balm για να ολοκληρώσει το look, προτιμώντας φυσικές αποχρώσεις που δίνουν λάμψη. Ιδανικά, το απλώνουμε με το δάχτυλο όπως κάνουν και οι Γαλλίδες.Τι δεν θα δούμε ποτέ σε ένα γαλλικό μακιγιάζ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

Οι Γαλλίδες συνήθως αποφεύγουν το υπερβολικό μακιγιάζ και τις έντονες, τραχιές γραμμές. Αποφεύγουν την υπερβολική λάμψη στο δέρμα και τα έντονα, φλογερά χρώματα που μπορεί να δημιουργούν ένα υπερβολικά επιτηδευμένο look. Επιπλέον, δεν φορούν πάρα πολλά προϊόντα στο πρόσωπό τους, για μια πιο απλή προσέγγιση στο μακιγιάζ.

Γενικά, δεν θα δούμε ποτέ έντονα σχεδιασμένα φρύδια, μολύβι χειλιών, contouring, χρώματα και όλες αυτές τις νέες τεχνικές που κυκλοφορούν στα social media. Εκείνο που λατρεύουν είναι φυσικά το κόκκινο κραγιόν, το οποίο το απλώνουν με τόση μαεστρία που μοιάζει σχεδόν σαν να γεννήθηκαν με αυτό. Magnifique!

Keywords
Τυχαία Θέματα