Miley Cyrus: Η μητέρα της αρραβωνιάστηκε τον σταρ του Prison Break μετά το διαζύγιο

21:16 30/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Miley Cyrus βρέθηκε ανάμεσα σε… διασταυρούμενα πυρά μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Ο σουπερστάρ της Country μουσικής και η σύζυγός του είχαν έναν πολυτάραχο γάμο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, με αυτόν τον χωρισμό να είναι ο οριστικός. Μάλιστα, λέγεται ότι η Miley δεν μιλούσε στον πατέρα της εξαιτίας του διαζυγίου από την Τish Cyrus, παίρνοντας το μέρος της μητέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

Κι ενώ ήδη υπάρχουν φήμες για αρραβώνα του Βilly Ray Cyrus με την αγαπημένη του, τη μουσική του παρτενέρ Firerose να επιδεικνύει ένα τεράστιο διαμάντι στο δάχτυλο του αρραβώνα, πλέον η μητέρα της Miley Cyrus ανακοίνωσε επίσημα τον δικό της αρραβώνα με τον αγαπημένο της.

Ο Dominic Purcell, σταρ του “Prison Break” έκανε πρόταση γάμου στην Tish, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο. Η Tish επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση στο Instagram ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες του ζευγαριού που ποζάρει αγκαλιασμένο.

“Χίλιες φορές…. ΝΑΙ”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tish Cyrus (@tishcyrus)

Η Tish, 55 ετών, και ο Purcell, 53 ετών, δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους και το επισημοποίησαν στο Instagram τον Νοέμβριο του 2022.

Η Tish κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Billy Ray Cyrus για τρίτη φορά τον Απρίλιο του 2022 έπειτα από 28 χρόνια γάμου.

Εκτός από την 30χρονη Miley, η Tish και ο Billy απέκτησαν άλλα δύο παιδιά μαζί: Τον Braison, 28 ετών, και τον Noah, 23 ετών. Η Tish, είναι, επίσης μητέρα της Brandi, 35 ετών, και του Trace, 34 ετών.

Όσο για τον Purcell, έχει τέσσερα παιδιά – τον Joseph, 23 ετών, την Audrey, 22 ετών και τα 19χρονα δίδυμα Lily-Rose και Augustus – με την πρώην σύζυγό του Rebecca Williamson.

Keywords
Τυχαία Θέματα