Jennifer Lopez: Φουντώνει τη φωτιά στις φήμες για χωρισμό από τον Ben Affleck

13:04 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έχουν χωρίσει, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να έχει φύγει από το σπίτι τους. Το ζευγάρι έχει να εμφανιστεί μαζί εδώ και επτά εβδομάδες, ενώ η τελευταία τους κοινή φωτογραφία ήταν πριν από 47 ημέρες.

Η JLo τελευταία κάνει όλο σόλο εμφανίσεις, με το ερώτημα να είναι καυτό: Πού είναι ο Ben Affleck;

March 30,

2024, was the last time Jennifer Lopez and Ben Affleck were photographed together as the couple were arm in arm during an outing in New York. pic.twitter.com/L8HcKwuiRI

— Entertainment Tonight (@etnow) May 16, 2024

Και ενώ οι φήμες ήδη κυκλοφορούν, φρόντισε η ίδια η Lopez να ρίξει λάδι στη φωτιά αφού έκανε like σε μια καυστική ανάρτηση στο Instagram για τις “διαλυμένες σχέσεις” την Πέμπτη. Η σταρ πάτησε το κουμπί like στην ανάρτηση, που δημιουργήθηκε από την προπονήτρια σχέσεων Lenna Marsak, η οποία ανέλυε τις προκλήσεις μιας σχέσης όπου δεν υπάρχει “ακεραιότητα και σεβασμός”, σημειώνοντας: “Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον που στερείται ακεραιότητας και συναισθηματικής ασφάλειας”.

Η τελευταία έξοδος της Lopez ήταν στο Λος Άντζελες όπου έμπαινε σε ένα στούντιο χορού την Πέμπτη, ενώ η σταρ φορούσε ακόμη τη βέρα της. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Ben Affleck μένει πλέον σε σπίτι στο Μπρέντγουντ χωρίς τη σύζυγό του.

Επίσης, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι των σταρ “απλά δεν μπορούσε να τα καταφέρει” και οδεύει προς χωρισμό έπειτα από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα