Jennifer Lawrence: Αγχωτική εμπειρία ο γάμος – “Εστειλα τον De Niro… σπίτι του”

18:33 10/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lawrence θυμάται την ημέρα του γάμου της, αν και, όπως φαίνεται, μάλλον θέλει να την ξεχάσει.

Η σταρ που παντρεύτηκε με τον Cooke Maroney το 2019 μίλησε για τη γαμήλια ημέρα της, ενώ ήταν στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες.

Όπως είπε, ήταν απαίσιο το να είναι νύφη και πρόσθεσε ότι ανησυχούσε κυρίως για το αν οι καλεσμένοι θα περνούσαν καλά. Αυτό έκανε όλη την ημέρα “τόσο αγχωτική”.

“Δεν

διασκεδάζεις. Απλά σκέφτεσαι αν διασκεδάζει αυτό το άτομο;“, δήλωσε στο E! News.

Στην ιδιωτική τελετή ήταν παρόντες αρκετοί διάσημοι, όπως ο Robert De Niro, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη Lawrence στην ταινία “Silver Linings Playbook” του 2012, στην ταινία “American Hustle” του 2013 και στην ταινία “Joy” του 2015.

JENNIFER LAWRENCE WILL BE THE MOST BEAUTIFUL BRIDE pic.twitter.com/HUOmVERfLy

— n PARODY (@KATNlSSLAWRENCE) May 16, 2019

Αλλά στο δείπνο της πρόβας, η Lawrence παραδέχτηκε ότι ανησυχούσε τόσο πολύ ότι ο 80χρονος De Niro δεν περνούσε καλά που του είπε ακόμη και να “πάει σπίτι του”.

“Κοίταξα και είδα τον Bob, ο οποίος δεν γνώριζε κανέναν και περιπλανιόταν, και αμέσως σκέφτηκα: “Όχι, δεν είναι αυτό που θέλει να κάνει. Δεν τον θέλω εδώ”, εξήγησε.

“Οπότε πήγα και ψιθύρισα, του είπα: Πήγαινε σπίτι σου. Και ήταν καλός – μίλησε με τους γονείς μου και ήταν ευγενικός – αλλά του είπα: Πήγαινε”. “

“Αυτό με έκανε πραγματικά να νιώσω καλύτερα”, είπε για την αποχώρηση τoυ σταρ.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ – είχα φρικάρει για τους καλεσμένους που κρύωναν και όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ψέματα. Έλεγαν: Κανείς δεν κρυώνει, κανείς δεν κρυώνει, όλα είναι μια χαρά, όλα είναι μια χαρά”, ειπε για τον γάμο που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στο Newport του Rhode Island,.

Keywords
Τυχαία Θέματα