Jennifer Connelly: Μίλησε για την ερωτική της σκηνή με τον Tom Cruise στο Top Gun

11:29 14/5/2022 - Πηγή: InStyle

Καλός ο Tom Cruise, αλλά για μια δυνατή και συναισθηματική ταινία χρειάζεται και το θηλυκό touch. Για το «Top Gun: Maverick», ένα σίκουελ που ήταν για 36 χρόνια στα σκαριά, η διάδοχος της Kelly McGillis είναι η Jennifer Connelly. Υποδύεται την Penny Benjamin, έναν χαρακτήρα που αναφέρεται στην πρώτη ταινία, και αγαπά τον Pete “Maverick” Mitchell τον οποίο υποδύεται ξανά ο Tom.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Top Gun (@topgunmovie)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety η ηθοποιός ανέφερε πως δεν έχεις ξανασυνεργαστεί με τον Tom Cruise.

«Δεν είχα ξανασυναντήσει τον Tom Cruise. Είναι τόσο εξαιρετικός. Περνώντας χρόνο μαζί του, καταλαβαίνεις γιατί κάποιος είναι σταρ του κινηματογράφου τόσα χρόνια. Ήταν ξεκάθαρο για μένα τι σημαίνει το franchise για εκείνον, έτσι ένιωσα να είμαι υπόχρεη σε αυτόν, τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και το κοινό που αγαπάει τόσο πολύ την ταινία», είπε η Connelly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Top Gun (@topgunmovie)

Όσο για την ερωτική της σκηνή με τον ηθοποιό; «Εστιάσαμε στην οικειότητα του πώς ταιριάζουν ο ένας στη ζωή του άλλου. Νομίζω ότι αυτοί οι χαρακτήρες έχουν μια πραγματικά τρυφερή σχέση. Μοιράζονται μια στιγμή στο κρεβάτι κουβεντιάζοντας, και αυτό λέει τόσα για τη σχέση τους, όσο και η σκηνή που είναι η προοίμιο αυτής».

Keywords
Τυχαία Θέματα