Colin Firth: Σε ποιον ηθοποιό έστειλε επιστολή θαυμασμού;

10:19 30/5/2022 - Πηγή: InStyle

Και όμως υπάρχουν αληθινές φιλίες και στον φανταστικό κόσμο της 7ης τέχνης. Σε ένα νέο πορτρέτο στο Vanity Fair του Matthew Macfadyen, ο Colin Firth αποκάλυψε ότι του άρεσε η απεικόνιση του κυρίου Darcy από τον ηθοποιό στην ταινία «Pride & Prejudice» (Περηφάνια και Προκατάληψη) του 2005 τόσο πολύ που του έγραψε… επιστολή θαυμασμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Austen & Co. (@lovely.darcy)

«Επιτέλους κατάλαβα τον χαρακτήρα!» είπε ο Firth. «Έπρεπε να γράψω ένα γράμμα θαυμασμού. Σίγουρα ο αγαπημένος μου Darcy».

Οι δύο Άγγλοι ηθοποιοί έχτισαν πολυετή καριέρα από τότε που υποδύθηκαν τον ρομαντικό ήρωα της Jane Austen σε σειρά και σε ταινία βασισμένες στο μυθιστόρημά της «Pride & Prejudice» και τώρα, συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Operation Mincemeat» του Netflix, κατασκοπευτικό δράμα της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη, ο Firth επαίνεσε την ικανότητα του Macfadyen να αφηγηθεί ολόκληρη την ιστορία του «Pride & Prejudice» σε μια ταινία μόλις δύο ωρών.

vanityfair Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Austen & Co. (@lovely.darcy)

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις σε ταινία μεγάλου μήκους. Γιατί αν το κάνεις σε μία σειρά έξι μερών, έχεις έξι ώρες για να τα βάλεις όλα μέσα και να το αφήσεις να ξεδιπλωθεί με ρυθμό που είναι πιο κοντά σε αυτόν ενός βιβλίου. Νομίζω ότι αυτό που ήταν αριστοτεχνικό με την ερμηνεία του Matthew ήταν ότι κατάφερε να πει όλη αυτή την ιστορία με πιο συμπυκνωμένη μορφή.

Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί εξαρτάται τόσο από μια αργή αποκάλυψη. Νομίζεις ότι είναι ένα πράγμα, και σταδιακά, βιώνουμε την αμφιβολία γι’ αυτό και οι αντιλήψεις αλλάζουν σταδιακά και σιγά σιγά».

Η αγάπη ωστόσο δεν είναι… μονόπλευρη. Ο Macfadyen είπε ότι ο Firth ήταν «μεγάλη επιρροή» στην απόφαση του να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική.

Το ταλέντο πάντως περισσεύει και στους δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα