Back To Reality: 6 office looks που θα σας πείσουν να επιστρέψετε στη δουλειά

10:42 8/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ας είναι αυτή η δύσκολη επιστροφή, τουλάχιστον στιλάτη!

Και να που ήρθε η ώρα να γυρίσουμε πίσω. Πίσω στην πραγματικότητα, πίσω στην πόλη, πίσω στις δουλειές μας. Το Πάσχα και οι αργίες που το ακολούθησαν τελείωσαν πια, κι ενώ ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές μας άδειες, μια σκέψη μας βασανίζει. Τι θα φορέσουμε από εδώ και πέρα στο γραφείο; Αν ρωτάτε εμάς, θα σας απαντούσαμε κάτι φρέσκο και ανοιξιάτικο με διακριτικά στοιχεία office που θα μας ανεβάζει μεν τη διάθεση,

αλλά που από την άλλη θα διατηρεί τον επαγγελματικό χαρακτήρα στα επίπεδα που πρέπει. Κάτι μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, κάτι άνετο και στιλάτο.

6 looks για το γραφείοΜάξι Λευκή ΦούσταΑνοιξιάτικο ΚοστούμιΠαντελόνι Με ΠιέτεςΨηλόμεσο ΣορτςΣατινέ ΦόρεμαΜίνι ΦούσταΜάξι Λευκή Φούστα

Δροσερή, ανάλαφρη και στιλάτη, η λευκή μάξι φούστα μπορεί να μη φέρει αυτόματα το καλοκαίρι, θα μας δώσει ωστόσο το απαραίτητο στιλ για να «βγάλουμε» τη μέρα. Τη συνδυάζουμε με ένα στενό κορμάκι από πάνω και με flat παπούτσια από κάτω για περισσότερη άνεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Ανοιξιάτικο Κοστούμι

Που θα πει- αέρινη παντελόνα και αμάνικο γιλέκο. Αντί για τα συνηθισμένα σακάκια επενδύουμε σε πιο ελαφριά ρούχα και ιδανικά, σε γήινες αποχρώσεις που δείχνουν πάντα κομψές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Παντελόνι Με Πιέτες

Και αυτό σε χαλαρή μορφή. Αν το εργασιακό μας περιβάλλον το επιτρέπει, το συνοδεύουμε με flat σανδάλια τύπου Birkenstock για ακόμα πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Ψηλόμεσο Σορτς

Μιας και ο καιρός λοιπόν, δείχνει να φτιάχνει, βγάζουμε πόδια έξω με τα πιο υπέροχα σορτς. Είτε καυτά, είτε βερμούδες, αν τα συνδυάσετε με κλασικά πουλόβερ, θα δείχνουν εξίσου επαγγελματικά όσο κι ένα cigarette παντελόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Σατινέ Φόρεμα

Διακριτικά σέξι και απόλυτα θηλυκό. Το σατινέ μίντι φόρεμα είναι μια τέλεια ιδέα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας στο γραφείο και το ακόμα καλύτερο είναι ότι πάει με όλα τα είδη παπουτσιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Μίνι Φούστα

Μίνι, αλλά με preppy διαθέσεις. Το κολεγιακό-σχολικό στιλ θα έχει πάντα μια θέση στα γραφεία της πόλης, αλλά και στις καρδιές μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα