Amber Heard: Σπάνια φωτογραφία της κόρης της Oonagh Paige

12:30 4/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Amber Heard χάρισε στους θαυμαστές της μια σπάνια εικόνα από την κορούλα της, Oonagh Paige. H ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία throwback φωτογραφία, από τα γυρίσματα του “Aquaman”.

Στη σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Heard με την κόρη της, η Oonagh Paige είναι ακόμη μωρό. Η ηθοποιός δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς την ταΐζει με το μπιμπερό.

Η μικρούλα χαμογελά πλατιά κοιτάζοντας με λατρεία τη μαμά της με τη Heard να δείχνει το ίδιο ενθουσιασμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

“Επειτα από τόσο καιρό, το Aquaman 2 έκανε την εμφάνισή του“, έγραψε η Heard μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιελάμβανε άλλες δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Aquaman and the Lost Kingdom”.

Η ηθοποιος ονόμασε την Oonagh Paige από την αείμνηστη μητέρα της, Paige. Ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Απρίλιο του 2021. Η Heard δεν αποκάλυψε τα νέα έως τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

“Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους”, είπε τότε στους followers της.

Μετά το τέλος της σκληρής δικαστικής μάχης με τον Johnny Depp η Amber Heard ζει στη Μαδρίτη, με την κόρη της και την αδελφή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα