Οι λύκοι μπήκαν στην Αθήνα….VIDEO

11:50 17/3/2021 - Πηγή: iHunt

Σε ρουτίνα και καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι επιθέσεις, εμφανίσεις και τα τροχαία των “σπάνιων” λύκων σε όλη την χώρα και μάλιστα όλο και πιο κοντά ή και εντός Αττικής.

ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά στην Κηφισιά, στα 120 Ενωμένα Εργοστάσια, στον παράδρομο της Εθνικής, στο ρεύμα προς Αθήνα !!!


Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας ιδιαίτερα μεγαλόσωμος λύκος, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί Τετάρτη 17/03/21 γύρω στις 09.00 από τον συνάδελφο Γιώργο Ρούσσο, ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες

και εφιστά την προσοχή στους συμπολίτες του για την όσο το δυνατόν καλύτερη φύλαξη των κατοικίδιων τους.

Ο κ. Ρούσσος είπε σχετικά : ” Στις 17/03/2021 στις 09.00 περνώντας από το σημείο βρήκα θηλυκό λύκο χτυπημένο από αυτοκίνητο !!!

Συγκεκριμένα 2 χιλιόμετρα περίπου μετά από τον Άγιο Στέφανο, στα 120 Ενωμένα Εργοστάσια, στον παράδρομο της Εθνικής, στο ρεύμα προς Αθήνα !!!

Κατά τα άλλα είναι “σπάνιο” είδος, είδος “προστατευόμενο” και είδος “υπό εξαφάνιση”. Όταν θα μπει στις αυλές των σπιτιών και θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές θα είναι πολύ αργά.

Τα βουνά της Αττικής είναι γεμάτα από αγέλες. Προσοχή λοιπόν από όλους τους φίλους κυνηγούς και στα σκυλιά τους όταν βγαίνουν στα βουνά της Αττικής για κυνήγι. Προσοχή ακόμα και από τους απλούς πολίτες που τυχαίνει να μένουν ή να εργάζονται κοντά στις περιαστικές περιοχές της Αττικής το ΠΡΟΒΛΗΜΑ πλέον είναι τεράστιο !!! “


Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να συμπληρώσει τη μακρά λίστα εμφάνισης-παρουσίας λύκων που έχουν εμπλακεί είτε σε τροχαία ατυχήματα είτε σε επιθέσεις σε σκυλιά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικοβοιωτίας αλλά πλέον και εντός της Αττικής και έρχεται να τονίσει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα λήψης μέτρων του φαινομένου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ’Κ.ΟΣ.Ε  (που έφθασε άμεσα στο σημείο) ο Δήμος και η Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκε επιτόπου και το ihunt.gr που φρόντισε για τα απαραίτητα, αναλυτικά και απολύτως κατατοπιστικά βίντεο.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι πρώτο το ihunt.gr είχε ενημερώσει το κοινό του για την εμφάνιση και παρουσία λύκων στην Πάρνηθα, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Κρυονέρι.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

.pf-button.pf-button-excerpt { display: none; }

The post Οι λύκοι μπήκαν στην Αθήνα….VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα