Λύκος κόβει βόλτες στη Λητή Θεσσαλονίκης…VIDEO

16:19 27/3/2021 - Πηγή: iHunt

Ο υπερπληθυσμός των λύκων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στη φύση είτε είναι αγρότες είτε κτηνοτρόφοι είτε κυνηγοί. Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την Πέμπτη 18/03/21 γύρω στις 08:30 το πρωί, στον Βιολογικό Καθαρισμό Λητής, του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης από τον φίλο και συνάδερφο Γιώργο Ανδρίκο, ο οποίος πέρναγε από το σημείο πηγαίνοντας στην εργασία του.

Εκεί λοιπόν εντόπισε ένα λύκο που δεν έδειχνε τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία

του Γιώργου τόσο κοντά του και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, παρόλο που από πάνω του στην γέφυρα πέρναγαν νταλίκες.

Ο Γιώργος τονίζει ότι αυτή είναι μια από τις αμέτρητες συναντήσεις του με λύκους στην ευρύτερη περιοχή του Ξηροχωρίου, Παλιού Αγιονερίου, Νέας Μεσημβρίας, Μικρόκαμπου, Πικρολίμνης, Μονόλοφου, Ωραιοκάστρου, Γαλήνης κ.τ.λ Οι “σπάνιοι” βρίσκονται παντού και φυσικά δεν φοβούνται τον άνθρωπο με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…

Ο Γιώργος λοιπόν έβγαλε το κινητό του και βιντεοσκόπησε το “σπάνιο” και “ντροπαλό” αγρίμι που “πάντα προσπαθεί να αποφεύγει τους ανθρώπους” και “κυκλοφορεί μόνο την νύχτα ” ( έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά )

Δείτε το video…



του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

.pf-button.pf-button-excerpt { display: none; }

The post Λύκος κόβει βόλτες στη Λητή Θεσσαλονίκης…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα