Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να διατηρούσε άψογες χέσεις με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως -όπως όλα δείχνουν- ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους μετά τη συμμετοχή τους στο «Survivor All Star».

Την αποκάλυψη έκανε για άλλη μια φορά ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 24/6 στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε τις φετινές εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια.

Όσα
είπε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής

«Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε “ναι, εννοείται, τι λες τώρα;” και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο “φίλε μου”», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε: «Εγώ 6,5 μήνες στο Survivor έφτυσα αίμα και από κάποια συγκεκριμένα άτομα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Θέλω ο Σάκης και η Μαριλένα να είναι καλά και ευτυχισμένοι και με αγάπη, απλά εγώ δεν θέλω καμία μα καμία σχέση».

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Νέλλη Γκίνη: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς ποτέ με αυτή τη σκέψη»

Μάρκος Σεφερλής: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα