Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Έκανα υπομονή με όσα είδα στο παιχνίδι, νιώθω στενοχωρημένος»

Γνωρίστηκαν στο «Survivor» 2021 και από τότε παρέμειναν δύο πολύ καλά φιλαράκια! Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι μέχρι πρότινος αποκαλούσαν «αδερφό» ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως βάζει τέλος στην φιλία αυτή, καθώς δεν του αρέσει που ο Σάκης Κατσούλης κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι στο «Survivor All Star». Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε σε ανάρτησή του πως οι δυο τους είχαν δώσει όρκο ότι όποιος πάει στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, να μην κάνει παρέα μαζί του.

Για τον

όρκο αυτό, μάλιστα, μίλησε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην Βίκυ Δέτσικα.

«Σιγά απλά μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι προδοσία, απλά νιώθω στενοχωρημένος γιατί είχαμε πει κάτι. Δώσαμε όρκο ότι αν είμαστε στο “Survivor All Star” ποτέ Amigos, αλλά αν περάσουμε τους Amigos, ποτέ με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ούτε το όνομά του δεν μπορώ να πω.

Είπε “Εννοείται ποτέ με αυτόν, περάσαμε τόσα”. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι είπαμε γι’ αυτό. Έκανα υπομονή με όσα είδα στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου. Ένιωθα λίγο περίεργα»,  ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος από τα backstage του J2US.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ας κερδίσει ο Σάκης. Τον αγαπώ. Θα με πούνε κωλοτούμπα, μπιφτεκά. Πείτε με ό,τι θέλετε, βρίστε με, εγώ αυτό που ήθελα να πω, το είπα. Νιώθω στενοχωρημένος, όχι προδομένος. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να το καταλάβει το καταλαβαίνει, αλλιώς δεν πειράζει».

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Νέα κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους -Φωτογραφίες

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους με αφορμή την επέτειό τους!

Φινάλε με αίμα στη «Γη της Ελίας»: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη -Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Μαρίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα