Μάριος Αθανασίου: Το χαστούκι που του έμεινε αξέχαστο από τη… Τζένη Θεωνά

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος της Τζένης Θεωνά στην πρώτη εκπομπή της σεζόν για τις «Μαμά-δες». Οι δύο ηθοποιοί είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα παιδιά, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο καλεσμένος ρωτήθηκε για το χαστούκι που του έχει μείνει αξέχαστο. Η απάντησή του εξέπληξε την παρουσιάστρια.

«Ποιο είναι το καλύτερο και πιο θεαματικό χαστούκι που έχεις φάει;», ήταν η ερώτηση της Τζένης Θεωνά, με τον Μάριο Αθανασίου να απαντά: «Θα σε δείρω τώρα, περίμενα να μην το πεις… Από σένα…».

«Έκανες αλητεία μεγάλη, κρατάς δυνάμεις στις πρόβες και λέω “έχει

ήρεμο χεράκι, είναι νορμάλ” και στη λήψη… Αλητεία ήταν και λέω αλητεία για να μην πω άλλη λέξη. Δε ντρέπεσαι λίγο…», είπε ο ηθοποιός απευθυνόμενος στην οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Αλήθεια το λες; Καλά δεν περίμενες ότι στη λήψη θα μπω στο πετσί του ρόλου και ότι δεν ήμουν εγώ αλλά η ηρωίδα μου που σε χαστούκισε με τέχνη και μαεστρία», ανέφερε η Τζένη Θεωνά, προσπαθώντας να καλύψει την πράξη της.

«Επίσης, δεν πέτυχες ποτέ μάγουλο, πέτυχες αυτί. Ούτε στόχο δεν έχεις. Αυτό ήταν το χαστούκι που θυμάμαι», κατέληξε ο Μάριος Αθανασίου.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της!

 Δήμητρα Βαμβακούση: «Στάζει μέλι» η νέα ανάρτησή της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

 Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα