Κατερίνα Καινούργιου: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη εφηβεία, δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μια εξομολόγηση στον αέρα της «Super Κατερίνα» σχετικά με την εφηβεία της με αφορμή το bullying που έκαναν στη Φελίσια Τσαλαπάτη, όταν ήταν παιδί.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη εφηβεία και χρειάστηκε να δουλέψει πολύ με τον εαυτό της για να καταφέρει να φέρει τις σκέψεις και τα αισθήματά της σε μια ισορροπία.

Όπως εξομολογήθηκε, οι γονείς της δεν την άφηναν να βγάζει τα φρύδια της ή να περιποιείται, την ίδια στιγμή που οι συμμαθήτριές της στο Λύκειο είχαν αρχίσει να φροντίζουν την εμφάνισή της.

«Στο

σχολείο ήμουν ένα κορίτσι πολύ ντροπαλό, είχα παραπανίσια κιλά, ήμουν πάρα πολύ απεριποίητη, δηλαδή σκέψου ότι οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου, ενώ τα άλλα κορίτσια στο λύκειο είχαν αρχίσει ήδη να το κάνουν.

Είχα μια μεγάλη γαμψή μύτη και θυμάμαι ότι στην εφηβεία είχα αγριέψει πάρα πολύ, είχα πολλά σπυριά…

Είχα μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Δεν με πολυένοιαζε. Δεν με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση, πέρασα μια δύσκολη εφηβεία και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου.

Βλέπω τώρα κορίτσια 13-14 που βγαίνουν στο μπαρ και είναι φτιαχμένες σαν μεγάλες. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, θα τα κάνετε μετά όλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύη Σαλταφερίδου: Η αμηχανία της, όταν ενημερώθηκε για το unfollow του φίλου της, Ηλία Γκότση

 Γιώργος Κιμούλης – Ζέτα Δούκα: Στην ίδια εκπομπή, την ίδια μέρα αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ!

 Συγκλονίζει η Ιουλία Κουκουβέ για την κακοποίηση: «Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα