Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Προφανώς κι έχουμε 100 χιλιάδες ευρώ να σου δώσουμε, απλώς δεν θέλουμε»

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει καλέσει αρκετές φορές ανοιχτά τον Light στην εκπομπή του, όμως εκείνος απ’ ότι φαίνεται προτιμά να μην πάει. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ έχει ζητήσει για να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του παρουσιαστή 100 χιλιάδες ευρώ.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον Light στο αεροδρόμιο

«Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος δήλωσε: «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου κινούμαστε πάντα. Νομίζω ότι έτσι έχει και πλάκα η ζωή. Ξέρω ότι δεν έχετε να τα δώσετε τα λεφτά. Να είστε καλά όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Μετά την προβολή της σχετικής του δήλωσης την Παρασκευή 26/5, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το εξής: «Θεωρώ κάνει μεγάλη βλακεία που δεν έρχεται. Να του πω ότι προφανώς κι έχουμε 100 χιλιάδες να δώσουμε. Και ως ΑΝΤ1 και ως εκπομπή. Απλά δεν θέλουμε να του τα δώσουμε. Δεύτερον θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος αυτό είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό και τρυφερό παιδί που έχει άποψη».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ταπηύθυνε πρόσκληση ξανά προς τον Light για να πάει στην εκπομπή του.

Τι είχε δηλώσει ο Light για τον Γιώργο Λιάγκα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town:

«Με τον Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα τον δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε. Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδειρα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο – ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα.

Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μ@λακίες που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και με προσκάλεσε και στην εκπομπή του. Σιγά μην πάω να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε με αφορμή τον γάμο του Μουζουράκη -«Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

Πάνος Μουζουράκης: Στην Αίγινα μια μέρα πριν τον γάμο -Ξεκίνησε από νωρίς το γλέντι για τον γαμπρό -Βίντεο

Γνωστός Έλληνας εξομολογείται: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα