Γιώργος Κόρομι: «Τα φιλιά μου στον Τριαντάφυλλο που με παρακολουθούσε ανελλιπώς» -Η απάντηση του τραγουδιστή

Η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος είναι οι παρουσιαστές του «Καλοκαίρι Yes» στο Open. Στην κάμερα της εκπομπής τους, μάλιστα, έκανε δηλώσεις και ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος δε δίστασε να ρίξει την «μπηχτή» του για τον πρώην συμπαίκτη του στο «Survivor».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου στο πλαίσιο του ημιτελικού του «Survivor All Star» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στους Amigos, στον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά και στον Τριαντάφυλλο.

«Το

ταξίδι του “Survivor All Star” έφτασε στο τέλος του. Οι Amigos είμαστε όλοι μαζί, δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Στέλνω τα φιλιά μου στον Τριαντάφυλλο, που έμαθα ότι με παρακολουθούσε ανελλιπώς στο παιχνίδι. Ελπίζω να το απόλαυσε και του στέλνω τα φιλιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Τριαντάφυλλος είπε στον αέρα του Open: «Κόρο μου, δεν παρακολουθούσα γενικά το Survivor. Κάποια στιγμή θα τον καλέσουμε να έρθει εδώ να τα πούμε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, πραγματικά, να έρθεις εδώ να τα πούμε».

Δείτε όσα είπε ο Κόρο στο παρακάτω βίντεο από το 3ο λεπτό: 

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα