Γιώργος Χρανιώτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ γιατί πήρες θέση και υποστήριξες τη σχέση μου»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την είσοδό του στη «Γη της Ελιάς» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την παρουσιάστρια και εξήγησε για ποιον λόγο.

«Σε είχα ευχαριστήσει, αλλά δεν το είδες. Σου είχα στείλει ένα μήνυμα κάποια στιγμή, όταν παντρεύτηκα, γιατί ήσουν από τους ανθρώπους που μας υποστήριξες, σε σχέση με αυτή την ψευδή διαφορά ηλικίας που

είχαν γράψει με τον μπαμπά της Γεωργίας», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Και συνέχισε τον λόγο του διευκρινίζοντας τι ακριβώς είχε συμβεί τότε: «Είχαν γράψει ότι να ναι τότε και πήρες θέση και πραγματικά σε ευχαριστώ, το είχα κάνει και τότε. Γενικά πέφτει πολλή ανακρίβεια και σε τέτοιες πολύ ιερές στιγμές η ανακρίβεια δεν βοηθάει. Είναι καλύτερα τα πράγματα να ελέγχονται λίγο περισσότερο».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Δεν χρειάζεται, όταν κάνει κάποιος κάτι παραπάνω, πρέπει να τον ευχαριστείς, όχι για τα νορμάλ».

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς», ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε: «Η πρώτη κουβέντα έγινε με τη Δώρα Χρυσικού κα όχι με τον Ανδρέα. Την είδα στο πάρτι του σωματείου και με ενημέρωσε πως θέλουν κάποιον για ένα ρόλο και εάν θα τον ενδιέφερε.

Και μετά έμαθα πως συζητιόταν το όνομά μου για τη σειρά. Είδαμε πως ταιριάζουμε σαν χημεία και όλοι μας είπαν πολύ ωραία πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Παντούση: «Μου έτυχε και ένιωσα τρελή αμηχανία, είπα γιατί συμβαίνει τώρα αυτό;»

 Γιώργος Ρωμαίος: Πέθανε ο δημοσιογράφος και πολιτικός στα 89 χρόνια του

 Δημήτρης Λάλος: «Ο “Σασμός” έχει αγαπηθεί πολύ και όπου πάω στην Ελλάδα ο κόσμος μου μιλάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα