Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Η Γιάννα Παναγοπούλου βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η γνωστή ποινικολόγος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη για το μωρό της και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, νιώθω μεγάλη ευλογία και μεγάλη συγκίνηση. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που βιώνω. Ο Θεός μάς ευλόγησε εμένα και τον σύζυγό μου σε λίγες ημέρες να γίνω μανούλα. Τη στιγμή

που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, δεν το πίστευα πραγματικά. Έλεγα “είναι αλήθεια;”, δεν είχα λόγια.

Όσο κι αν κάνεις καριέρα, όσο δυναμική κι αν είσαι, κάποια πράγματα δεν προγραμματίζονται. Όταν αποφασίζεις να γίνεις μανούλα, δε σημαίνει ότι όλο το σύστημα και όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να γίνει αυτό. Εγώ δε δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο», ήταν τα πρώτα λόγια της Γιάννας Παναγοπούλου.

Όσον αφορά στο φύλο και στο όνομα του μωρού, η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε: «Είναι αγόρι και έχουμε ετοιμάσει το δωμάτιό του. Το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Θα πάρει το όνομα του πεθερού μου, Αντώνης».

Σε ερώτηση, αν η Τατιάνα Στεφανίδου θα βαπτίσει τον γιο της, μιας και έχει παντρέψει το ζευγάρι, η Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε ότι δεν έχει κάνει κάποια τέτοια σκέψη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια:

«Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που γνώριζε για την ύπαρξη αυτής της εγκυμοσύνης και ήταν βράχος και με στήριζε και μου έδινε δύναμη όταν είχα τις αγωνίες μου για το τι θα συμβεί. Εκτός από μια παρουσιάστρια, αυτό που θαυμάζω σε εκείνην είναι ότι είναι μια πολύ δυνατή μητέρα και αξιοθαύμαστη σύζυγος και είναι πολύ καλή στο σπίτι και στην οικογένειά της. Εύχομαι να της μοιάσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι από τις μαμάδες που είναι από πάνω»

 Σπύρος Δημητρίου: «Τρέφω αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα»

 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από τον ANT1»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα