Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε σήμερα (16/02) η ηθοποιός Δέσποινα Νικολαΐδου.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος τους ΣΕΗ δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της ηθοποιού και της είπε του δικό του «αντίο».

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι η κηδεία της ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί

το Σάββατο (18/2) στον Χολοαργό.

Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Ακόμα ένα αντίο σήμερα και θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών. Η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η πολυτάλαντη Δέσποινα Νικολαΐδου και σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Μούτσιου, δεν είναι πια κοντά μας.

Μέσα από τους τόσο ωραίους ρόλους θα την θυμόμαστε! Στον Χολαργό 12.30 το Σάββατο η εξόδιος ακολουθία… Καλό ταξίδι από όλους μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Λίγα λόγια για την Δέσποινα Νικολαΐδου.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ο ρόλος της Ρούλας, κολλητής φίλης της Λίζας Πετροβασίλη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) στην ταινία Χτυποκάρδια στο θρανίο, αλλά και αυτός της Μαίρης – δύο χρόνια μετά – στη Μοντέρνα Σταχτοπούτα υπήρξαν χαρακτηριστικοί. Έχει λάβει μέρος σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές.

Σύζυγός της υπήρξε ο Γιώργος Μούτσιος, με τον οποίο είχαν μαζί θίασο.

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: Ξεσπά για τη φωτογραφία του με εσώρουχο που «κατέβηκε» από το Instagram -«Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου»

Άρης Καβατζίκης: «Αυτή η κουβέντα με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν μου άρεσε καθόλου»

Χριστίνα Μπόμπα: To βίντεο με τις δίδυμες κόρες της που προκάλεσε αντιδράσεις -«Είναι πολύ επικίνδυνο και όχι παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα