Άννα Βίσση: Γνωστός τραγουδιστής τη συνάντησε τυχαία και «έπαθε πλάκα» -Η ανάρτηση στα social media

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και τα γιορτάζει με δύο επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες. Η αρχή θα γίνει σήμερα 10 Ιουλίου στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει, στις 12 Ιουλίου, το θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

«Έχω κάνει πολλές

συναυλίες αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια.

Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες. Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα κάνουμε όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα», είχε αναφέρει -μεταξύ άλλων- η γνωστή τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια σε Συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο, με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων καριέρας.


Λίγες ώρες πριν την μεγάλη της συναυλία στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Μαργαρίτης έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως συνάντησε τυχαία την Άννα Βίσση και… «έπαθε πλάκα».

Συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε με τη συνάδελφό του στην τυχαία τους συνάντηση, την οποία επέλεξε να συνοδεύσει με τις σκέψεις που έκανε όταν την αντίκρισε.

Όσα έγραψε ο Γιώργος Μαργαρίτης για την Άννα Βίσση

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο Άννα! Ένα αντάμωμα μετά από χρόνια… τότε που μέναμε στην ίδια γειτονιά στην Κυψέλη! Ειλικρινά έπαθα πλάκα δεν έχει περάσει ούτε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαργαρίτης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

View this post on Instagram

A post shared by George Margaritis Official (@giorgosmargaritis_official)


Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα