Nina Dobrev: Η γνωστή ηθοποιός έκανε 2 συγκλονιστικές εμφανίσεις

Η Nina Dobrev είναι μια από τις αγαπημένες μας νέες ηθοποιούς και την ξεχωρίσαμε από όταν πρωταγωνιστούσε στη γνωστή σειρά The Vampire Diaries. Η ηθοποιός διαθέτει υπέροχο στιλ και κάθε της εμφάνιση μας εντυπωσιάζει.

The Look

Πριν λίγες ώρες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στη Νέα

Υόρκη με εκπληκτικό φόρεμα Christian Dior. Η ίδια συνδύασε το φόρεμά της με μπεζ φλοράλ παλτό, μπεζ πέδιλα και χρυσούς κρίκους. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πράσινο τσαντάκι και πορτοκαλί κραγιόν!

© Patricia Schlein/Star Max / Getty Images / Ideal Image

© Gotham / Getty Images / Ideal Image

Λίγες ώρες πριν η Nina Dobrev βρέθηκε σε event στη Νέα Υόρκη και εκεί έκανε ακόμα μια ξεχωριστή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με καρό φόρεμα, μπεζ γοβάκια και μπεζ σκούρο παλτό. Η ίδια φόρεσε τους ίδιους κρίκους με την προηγούμενη εμφάνισή της και χτένισε τα μαλλιά της σε έναν ασυτηρό κότσο με χωρίστρα στη μέση.

Οι γόβες της Nina που καλύπτουν ένα μεγαλύτερο μέρος του ποδιού είναι trend και θα φορεθούν πολύ φέτος. Όπως θα είδες και στα 2 looks η ηθοποιός διάλεξε μπεζ τόνους καθώς αυτό το χρώμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και τη φετινή σεζόν.

Tip! Οι χρυσοί κρίκοι της Nina Dobrev είναι ένα κόσμημα που αξίζει να έχεις στο μπουντουάρ σου και θα τους ευχαριστηθείς όλη τη σεζόν. Προτίμησε το συγκεκριμένο μέγεθος που θα το φορέσεις πιο εύκολα με κάθε σου look.

© Steven Ferdman / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα:H Emily Ratajkowski μας δείχνει τη φούστα που αναμένεται να γίνει viral!- Εσύ θα τολμήσεις να φορέσεις τη συγκεκριμένη φούστα;

Τα φθινοπωρνά παντελόνια που λατρεύουν αυτή τη στιγμή όλες οι fashion bloggers!- Ποια είναι και ποια θα φορέσεις πιο εύκολα σην καθημερινότητά σου;

3 looks που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ (VIDEO)- Δες τα εδώ και πάρε ιδέες για το καθημερινό σου στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα