Νέες σοκαριστικές καταγγελίες κατά του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν

Μια γυναίκα που βιάστηκε υπό την απειλή μαχαιριού από έναν μασκοφόρο στην Πορτογαλία πριν από 20 χρόνια, είπε σε ένα γερμανικό δικαστήριο που δικάζει τον κύριο ύποπτο, τον Christian Brückner, για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν πώς φοβόταν για τη ζωή της.

Η Hazel Behan, 40, περιέγραψε πώς ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα είχε μπει στο διαμέρισμά της στην Praia da Rocha στο Αλγκάρβε στις 3 το πρωί της 16ης Ιουνίου 2004, στάθηκε πάνω από το κρεβάτι της και φώναξε το όνομά της πριν της επιτεθεί.

Ο Christian Brückner κατηγορείται για τρεις βιασμούς και δύο άσεμνες επιθέσεις σε περιστατικά που όλα έλαβαν χώρα στην Πορτογαλία μεταξύ Δεκεμβρίου 2000 και Ιουνίου 2017. Στα περιστατικά εμπλέκονται πέντε γυναίκες και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 80 ετών.

Ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν

Η Behan κατήγγειλε το περιστατικό στη βρετανική αστυνομία το 2020, αφού έμαθε για την καταδίκη του Brückner το 2019 για βιασμό μιας ηλικιωμένης Αμερικανίδας τουρίστριας, αφού παρατήρησε τις εντυπωσιακές ομοιότητες στη μέθοδο του δράστη στην περίπτωση της γυναίκας και της δικής της.

Ένα χρόνο αργότερα οι γερμανικές αρχές ανακήρυξαν τον Brückner τον κύριο ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν το 2007. «Ένιωσα έναν φόβο που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», είπε στο δικαστήριο, περιγράφοντας τη στιγμή που δέχτηκε επίθεση.

«Έτρεχε αίμα από το σώμα μου. Ένιωθα ότι θα κρατούσε για πάντα», είπε. «Απλώς προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα ξεφύγω από αυτό;»

Περιέγραψε πώς τη βίασε επανειλημμένα, τη μαστίγωσε και την έδεσε στο διαμέρισμά της, βιντεοσκοπώντας την επίθεση σε μια κάμερα που είχε στήσει στην τηλεόραση του δωματίου της. «Σκέφτηκα «γιατί θα ήθελε κανείς ένα τέτοιο βίντεο;»

Ο Brückner βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για τον βιασμό της Αμερικανίδας τουρίστας και αναμένεται να αποφυλακιστεί τον επόμενο χρόνο.

Η γερμανική αστυνομία άρχισε να επικεντρώνεται για πρώτη φορά στον Brückner το 2013, ζητώντας του να μιλήσει μαζί τους σχετικά με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν.

Οι γερμανοί εισαγγελείς απέρριψαν τις διαμαρτυρίες των δικηγόρων του Brückner ότι δεν θα έχει δίκαιη δίκη λόγω της σύνδεσης που έχουν από καιρό οι εισαγγελείς μεταξύ του ίδιου και της υπόθεσης ΜακΚάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα