Λονδίνο: Τρόμος σε λούνα παρκ: Παιχνίδι «εκτόξευσε» μητέρα 8 παιδιών (βίντεο)

Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που μια μητέρα «εκτοξεύτηκε» από ένα παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Λονδίνο, αφήνοντάς την με σοβαρά τραύματα.

Η Khadra Ali, 51 ετών σήμερα, δεν ήταν κατάλληλα δεμένη στο Xcelerator ride σε λούνα παρκ στο δυτικό Λονδίνο, όπως δήλωσαν οι αρχές υγείας και ασφάλειας.

Το περιστατικό έγινε το 2018 και λίγες ημέρες πριν επιβλήθηκαν οι ποινές φυλάκισης στους τρεις υπευθύνους του λούνα παρκ για αυτό το τραγικό ατύχημα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

Η μητέρα οκτώ παιδιών, η οποία ήταν 45 ετών εκείνη την εποχή, βρισκόταν στο τρενάκι με την κόρη της και «φώναζε για βοήθεια» καθώς κρατιόταν απεγνωσμένα πριν εκτοξευθεί.

Αφού εκσφενδονίστηκε από τη βόλτα, χτύπησε στην μπάρα ενός παρακείμενου παιχνιδιού και προσγειώθηκε στο έδαφος.

Η γυναίκα πέρασε τις επόμενες εβδομάδες σε κώμα και τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο ως αποτέλεσμα των τραυμάτων της – τα οποία περιλάμβαναν πολλαπλά κατάγματα, εσωτερική αιμορραγία και σημαντική κρανιοεγκεφαλική κάκωση – και τώρα δεν μπορεί πλέον να κάνει δουλειές ή δραστηριότητες με τα παιδιά της.

Ο πρώτος κατηγορούμενος, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 32 εβδομάδων με αναστολή για 18 μήνες, υποχρεώθηκε να συμπληρώσει 150 ώρες απλήρωτης εργασίας και να καταβάλει 11.444 λίρες Αγγλίας ως έξοδα.

Στον δεύτερο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 εβδομάδων με αναστολή για 18 μήνες και διατάχθηκε η καταβολή 4.800 λιρών σε δικαστικά έξοδα.

Στον τρίτο, επιβλήθηκε επίσης ποινή φυλάκισης 44 εβδομάδων με αναστολή για 18 μήνες και καταδικάστηκε να καταβάλει 24.000 λίρες σε δικαστικά έξοδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα