ΗΠΑ: Παρίστανε τον σαουδάραβα πρίγκιπα από 10 ετών – Τι τον πρόδωσε έπειτα από 37 χρόνια

Ένας Αμερικανός με καταγωγή από την Κολομβία παρίστανε τον σαουδάραβα πρίγκιπα από 10 ετών, ξεγέλασε τους πάντες, και τον πρόδωσε έπειτα από 37 χρόνια το… προσούτο.

Ο Tony Gignac γεννήθηκε το 1970 και  υιοθετήθηκε από μια αμερικανική οικογένεια σε ηλικία 7 ετών αφού είχαν πεθάνει οι γονείς του.

Ο ευφάνταστος νεαρός έφτασε να εξαπατήσει εκατοντάδες πολίτες, κατάφερε να μπει στην ελίτ, ζούσε σαν βασιλιάς μέχρι τα 37 του μέχρι που η απάτη του ξεσκεπάστηκε όταν παρήγγειλε προσούτο (κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για έναν μουσουλμάνο) σε γεύμα με δισεκατομμυριούχο.

Μια απίστευτη ιστορία

Από την ηλικία των 10 ετών, ο Tony έλεγε ότι οι γονείς του είναι ζάμπλουτοι Κολομβιανοί, ενώ στα 12 προσποιούμενος τον γιο ενός σεΐχη παρήγγειλε αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων.

Όταν οι γονείς του ανακάλυψαν τα ψέματά του, τον έστειλαν για θεραπεία. Η κατάστασή του όμως, επιδεινώθηκε καθώς άρχισε να κυκλοφορεί με το όνομα ενός άνδρα που ήταν έμπορος όπλων.

Συνέχισε να ξεγελάει τους πάντες τρώγοντας σε πανάκριβα εστιατόρια και μένοντας σε πολυτελή ξενοδοχεία, δεν πλήρωνε τίποτα με διάφορες δικαιολογίες, ενώ αποσπούσε και χρήματα από τους πολίτες.

Στη συνέχεια άρχισε να δηλώνει ότι έχει σχέση με την βασιλική οικογένεια. Τότε έφτασε στο σημείο να πείσει μεγαλοεπενδυτές να δώσουν 8 εκατομμύρια ο καθένας για να αποκτήσουν ποσοστά σε ένα ξενοδοχείο.

Η αποκάλυψη ήρθε όταν σε ένα γεύμα, ο Tony παρήγγειλε προσούτο.

Το 2017 συνελήφθη στην Νέα Υόρκη. Στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα 450 χιλιάδων δολαρίων και 80.000 δολάρια σε μετρητά.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας ποινή 18 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα