Η ενδεκάδα του εν όψει του «τελικού» με τον Άρη

Έτοιμος να δώσει το ματς της χρονιάς είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (20:00), για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play-offs στην οποία ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει την νίκη για να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχτεί, όπως συνηθίζει, σε διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κοτάρσκι, Σάστρε και Μπάμπα θα παίξουν στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ το κεντρικό

αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Μιχαηλίδη και Κεντζιόρα. Στα χαφ βρίσκονται οι Σβαμπ – Μεϊτέ, και στην μεσοεπιθετική τριάδα οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Τάισον θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» #PreGame #PamePAOKARA #ARISPAOK #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #playoffs #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/85lzqkFXqZ

PAOK FC (@PAOK_FC) May 19, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα