Δημοσίευμα από την Ισπανία: «Είναι κλεισμένος ο Κίναν Έβανς και ο Νικ Καλάθης…»

Ο Κίναν Έβανς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ζαλγκίρις και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Νικ Καλάθη και τη Φενέρ.

Τόσο ο Αμερικανός όσο και ο Έλληνας γκαρντ έχουν μεγάλη… ζήτηση, ενώ ο πρώτος έχει εμπλακεί σε αρκετά δημοσιεύματα με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, όσο δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις από

τις ομάδες τους, άλλο τόσο σίγουρο πρέπει να θεωρείται ότι είναι κλεισμένοι για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «encestando» έριξε… βόμβα για το μέλλον των Έβανς και Καλάθη, τονίζοντας ότι ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει κλείσει και ο ομογενής γκαρντ στη Μονακό και θα ανακοινωθούν και οι δύο μεταγραφές μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Ισπανοί:

«Είναι τόσο επείγον για τις ομάδες να υπογράψουν πόιντ γκαρντ, που κινούνται με πλήρη ταχύτητα για να ενισχύσουν τη θέση. Με αυτό τον τρόπο η Μονακό έκλεισε ήδη την άφιξη του Νικ Καλάθη για τις επόμενες δύο σεζόν, όπως έχουμε επιβεβαιώσει. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχει δεμένο τον Κίναν Έβανς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν για τη Ζαλγκίρις», υπογραμμίζει ο Χαβιέρ Μαέστρο.

«Ο Καλάθης φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε και έχει μεγάλο κενό σε αυτή τη θέση γιατί προσπάθησε να πάρει τον Έβανς, αλλά εκείνος επέλεξε την πρόταση του Ολυμπιακού», αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως η τουρκική ομάδα θα αναζητήσει ενεργά το αμέσως επόμενο διάστημα έναν γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα