Βερύκιος: Αποκάλυψε ότι ο Γεραπετρίτης ήξερε από πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών – Τι απαντά η κυβέρνηση

Συνεχίζεται η μεγάλη ένταση που υπάρχει στην πολιτική σκηνή, με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, με τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο να μπλέκεται σε αυτή κάνοντας μια σημαντική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών γνώριζε για τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Κοτζιά, καθώς το γραφείο του είχε αναλάβει την επεξεργασία των κειμένων.

Όπως είναι λογικό μια τέτοια είδηση σίγουρα θα προκαλούσε τριγμούς, καθώς θα πρέπει

να θυμίσουμε ότι σε αντίθεση με τώρα η Νέα Δημοκρατία τότε (άρα και κατ’ επέκταση ο κ. Γεραπετρίτης) πολεμούσε με όλες της τις δυνάμεις τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Απ’ την πλευρά του βέβαια ο υπουργός Εξωτερικών διαψεύδει τα πάντα, με κύκλους του να αναφέρουν: « Ο Γεραπετρίτης δεν γνωρίζει, δεν έχει συνομιλήσει, δεν έχει συναντήσει ποτό τον Κοτζιά. Δεν γνωρίζει ποιος συνέταξε τη συμφωνία, ούτε ο ίδιος ούτε το γραφείο του είχε οποιαδήποτε σχέση. Δεν γνώριζε ούτε λέξη για τη συμφωνία έως ότου κατέστη δημόσια.

Όσα γράφτηκαν είναι ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας για τα οποία υφίστανται ευθύνες, και ποινικές, για όσους τα παράγουν ή διακινούν».

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τουρκία με θύματα Έλληνες (Εικόνες)

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Συναγερμός σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συρροή κρουσμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα