Τρελό γλέντι στα social media με την επιστολή Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη: «Στείλε email bro»

O Νίκος Ανδρουλάκης δείχνοντας για ακόμα μια φορά το μαχητικό πρόσωπο της αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ διαμήνυσε ότι θα στείλει επιστολή στον Μητσοτάκη για να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά αγαθά.

Μάλιστα την συγκεκριμένη ιδέα του την έκανε και tweet για να δείξει πόσο κόντρα πάει στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Θα στείλω επιστολή στον Πρωθυπουργό για να μειώσει

το ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, να αυξήσει τους ελέγχους στην αγορά και να θεσπίσει την Ενιαία Αρχή Καταναλωτή. Να σταματήσει να βάζει πρόστιμα βιτρίνα που ενισχύουν τα ολιγοπώλια. #ertnews

Nikos Androulakis (@androulakisnick) May 16, 2024

Μια άλλη πρόταση θα ήταν να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε για ένα ποτό ή για ένα καφέ να το συζητήσουνε από το να του στέλνει γράμματα καλύτερα να τα πούνε και από κοντά.

Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να φοβάται μήπως σε κάποια κατ’ ιδίαν συνάντηση ηχογραφηθεί, δεν θα ήταν και η πρώτη φορά, αλλά από ότι φαίνεται την πρώτη είτε την ξέχασε είτε θέλει να την ξεχάσει, για αυτό μάλλον δεν έχει αναφέρει τίποτα ξανά.

Πάντως οι χρήστες των social media είναι η αλήθεια πως έστησαν ένα μικρό πάρτι κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, στην οποία εξέφραζε την πρόθεση του να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Κασσελάκη σε Πρώτο Θέμα: «Χτυπήστε με όσο θέλετε… αντέχω» – Τι πραγματικά συνέβη (video)

Μενίδι: Ο πατέρας δεν αφήνει τον γιο του να πάει στη κηδεία της μητέρας του – «Είσαι που…να σαν την μάνα σου» λέει στην κόρη του (Video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Έκτακτη ενημέρωση από το Ωνάσειο για τον παρβοϊό – Απάντηση στα δημοσιεύματα

Keywords
Τυχαία Θέματα