Λένα Μαντά: Μίλησε για τους γονείς της και συγκλόνισε – « Με χτύπησαν σαν χταπόδι, ο πατέρας μου πέθανε και δεν με ένοιαξε» (video)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν καλεσμένη η συγγραφέας Λένα Μαντά, η οποία μεταξύ πολλών άλλων μίλησε για τη σχέση που είχε με τους γονείς της και συγκλόνισε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε περιττή στη ζωή τους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι όταν πέθαναν αυτοί τους κατανόησε για ό,τι έκαναν, χωρίς όμως να τους δικαιολογήσει.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε όταν αυτοί έφυγαν απ’ τη ζωή, λέγοντας πως στον θάνατο του πατέρα της δεν έχασε κάτι που είχε, ενώ σε αυτόν της μητέρας

της έπαθε σοκ.

Πιο αναλυτικά η Λένα Μαντά ανέφερε: «Πέθανε πρώτα η μητέρα μου και μετά ο πατέρας μου. Τότε άρχισε ένας τρομακτικός θυμός. Τους κατανόησα, αλλά δεν τους δικαιολόγησα. Για όλες τις απορρίψεις που είχα φάει σαν παιδί, όχι. Όμως, με έκαναν ό,τι είμαι σήμερα. Γιατί με χτύπησαν σαν χταπόδι και οι δύο και αισθάνθηκα τόσο περιττή στη ζωή τους, που είναι λογικό να ανέπτυξα άλλες ιδιότητες.

Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε. Είχαμε επαφές. Βλεπόμασταν, πήγαινα μια φορά το μήνα να τον δω. Ήταν από τους ανθρώπους που έζησε χαζή ζωή. Δεν μίλησε ποτέ για τα συναισθήματά του, δεν έμαθα ποτέ αν με αγαπούσε. Είχε χοντρό τζάμι μπροστά του, αλεξίσφαιρο. Όταν πέθανε, δεν έχασα κάτι που είχα. Τίποτα.

Όταν πέθανε η μάνα μου, θυμάμαι ότι τους έδιωξα όλους από το σπίτι. Καταρχάς ήταν ένα σοκ γιατί δεν είχε πεθάνει ποτέ άνθρωπος μπροστά μου και ήταν ένα πολύ ισχυρό σοκ. Αφού την ετοιμάσαμε για να μην την αγγίζει κανένας, κάθισα δίπλα της και έκανα ένα τσιγάρο μαζί της. Δεν της είπα τίποτα γιατί έχω μία λογική ότι δεν χτυπώ πεσμένο αντίπαλο. Δεν θα είχε νόημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Eurovision 2024: Σατιρική εκπομπή του Ισραήλ τρολάρει όσους ήρθαν σε κόντρα με την Εντέν Γκολάν – Ανάμεσα τους και η Σάττι (video)

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα