Κέρκυρα: Έβγαλαν όπλο σε ανήλικα παιδιά μέσα σε λεωφορείο

Σκηνές τρόμου έζησαν ανήλικα παιδιά στην Κέρκυρα καθώς δύο άτομα έβγαλαν όπλο μέσα σε λεωφορείο και τους απείλησαν.

Στα χέρια αστυνομικών στην Κέρκυρα ένας άντρας και μία γυναίκα, που κατηγορούνται πως έβγαλαν όπλο σε ανήλικα παιδιά μέσα σε λεωφορείο. Οι λόγοι του επεισοδίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα που οδηγήθηκαν με χειροπέδες σε

αστυνομικό τμήμα του νησιού, απείλησαν με όπλο τους ανήλικους συνεπιβάτες τους και κατέβηκαν σε επόμενη στάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα δύο άτομα είχαν απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν. Το πιθανότερο είναι να ενοχλήθηκαν από τις φωνές και τα γέλια των μικρών παιδιών μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Η σχετική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία ανέφερε ότι ενώ επέβαιναν μέσα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και το λεωφορείο ήταν εν κινήσει, απείλησαν 4 ανήλικους επιβάτες, με χρήση πιστολιού που αρχικά έφερε στην τσάντα της η 29χρονη και στη συνέχεια κρατούσε ο 43χρονος. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν μέσα στην πόλη της Κέρκυρας και τους συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα.

Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή κατά συναυτουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα