Η δήλωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκίνησε το «πράσινο» twitter: «Σου αξίζει αποθέωση στο τελευταίο παιχνίδι»

Η δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κάνει προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους φίλους του τριφυλλιού, λίγη ώρα μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα που κατά πάσα πιθανότητα του στοίχησε και το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το 1-0 στο γήπεδο του Ολυμπιακού

και ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε όταν η ομάδα του διαπιστώθηκε ότι έπασχε σε ένα μεγάλο μέρος από Covid, ξέσπασε σε μια συναισθηματική, αλλά και καταγγελτική δήλωση κατά πάντων.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι αν και 17 παίκτες της ομάδας είχαν διαγνωστεί με covid, η Superleague αποφάσισε τη διεξαγωγή της αγωνιστικής με αναβολή κατά μία μόλις ημέρα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να παίξουν όντας θετικοί στην ασθένεια, απροετοίμαστοι και χωρίς τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας για ένα τέτοιο ντέρμπι που θα έκρινε το πρωτάθλημα.

Στη δήλωσή του ο Γιοβάνοβιτς είπε μεταξύ άλλων: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου! Αυτή η κοροϊδία που έγινε τις τελευταίες 4-5 μέρες, που μας δόθηκε μόνο μία μέρα! Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος; Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι… πώς να σταθώ εγώ απέναντι στους παίκτες σήμερα και αύριο; Με απασχολεί που έγινα σαν αυτούς. Αυτό με πεθαίνει. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια για το Πρωτάθλημα και δεν μπορούσε να μας το πάρει καμία ομάδα. Λυπάμαι για τους παίκτες μου. Θα τις αναλάβω τις ευθύνες μου. Εγώ δεν θα κοιμάμαι τα βράδια. Δεκαεπτά και δεκαοκτώ ήταν με κόβιντ. Δεν έχω ιδέα πώς θα τους δω αύριο στα μάτια. Καμία ομάδα δεν μας πήρε το πρωτάθλημα. Το χάσαμε μόνοι μας ως ομάδα και εγώ ως προπονητής».

Τα λόγια αυτά φαίνεται πως μίλησαν στην ψυχή των οπαδών του Παναθηναϊκού, γεγονός που αποτυπώθηκε στα social media, με χιλιάδες φίλους του τριφυλλιού να δηλώνουν τη στήριξή τους στην ομάδα και τους παίκτες, αντιλαμβανόμενοι τον φετινό άθλο της ομάδας, απέναντι σε αντικειμενικά ανώτερες ομάδες.

Οι αναρτήσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές του αποθεωτικού κλίματος που επικρατεί για τον σέρβο τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Δεν είσαι σαν αυτούς ρε Γιοβάνοβιτς. Είσαι άνθρωπος και είσαι μάγκας. Και είναι τιμή του #paofc που έχει στις τάξεις του έναν τέτοιο παράγοντα για να θυμίζει τα ιδανικά του συλλόγου. Υγεία είναι ο Γιοβάνοβιτς και υγεία είναι και η ήττα. Όταν γίνεται με τέτοια Αξιοπρέπεια. pic.twitter.com/3Bi2tpkMbE

— Chris Demetis (@Krs_Demo) May 8, 2023

Το μεγαλύτερο κρίμα είναι γι αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Ιβάν Γιοβάνοβιτς.Που πάλεψε με ό,τι είχε με μηδενική στήριξη από την διοίκηση και έφτασε τόσο κοντά.Ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε τόσο πολύ την ομάδα του και μας έκανε να ονειρευτούμε ξανά.
Σ ευχαριστώ Ιβάν

Keywords
Τυχαία Θέματα